Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 825 / 14 / 0
Zależy z czego dana partia jest robiona bo słyszałem o płynach do spryskiwaczy, spirytusie przemysłowym nie wiem, nie mam czasu teraz tego poszukać czym skażają ale chyba - izopropyl i inny syf. Metanolu na pewno to tam nie było ( chyba ) ale problemy z widzeniem owszem, obraz latał z dołu do góry, jakieś mroczki + non-stop odruchy wymiotne, zesztywnienie mięśni ( to wsztsko działo się ze mną na drugi dzień) póżniej ból flaków przez kilka dni. Nie wypiłem dużo - / + .025l na dojebkę.
Tu nie ma co się zachwycać ceną, że pińć zyla bo można wypić sporo razy i w końcu mieć zonka.
Obserwuję żulerkę u siebie na osiedlu, swego czasu gdy ostro chlałem ci mniej zdegradowani traktowani jak kumple, dopóki walili tanie piwska i nalewki jakoś wyglądali, coś sensownego dało się od nich usłyszeć, odkad zaczeli walić metę dzień po dniu, ryj do ryja podobny tak napuchli, widać że to już końcówa. Ale to chyba specyfika wszystkich osiedli w PL.
  • 81 / / 0
Spirytus przemyslowy, medyczny. Ryj nawet i po "sklepowej" wodzie potrafi puchnac, mam wrazenie, ze zoladkowa byla swego czasu mega podrabiana... kazda partia inaczej smakowala... Ale co do mety, w calej PL chyba kazdy zna plastikowe butelki z zolta zakretka, 15-20zl za litr, a pamietam pare lat wstecz jak po 10zl latalo... kiedy jescze zdrowko pozwalalo na grube batalie alkoholowe. PIEKNE CZASY.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.