xtremich pisze:gra warta swieczki? jaki profil dzialania? kodeinowo/morfinowy czy bardiej jak syntetyki trams/oxa?
Co do sniffu - nawet nie mam zamiaru próbować - lekko ubrudzona kapsułka od mt przy napełnianiu i posmak gorzki przez dobre 30 minut.
Ogólnie NIE POLECAM - bo to opio. Ale mi się podoba :)
Dawka ok. 120-130 mg przy zerowej tolerancji, ale masa 110 kg.
Sądzę, że w przeciągu miesiąca uda mi się spróbować bf'a, który jest ponoć euforyczny - wtedy napiszę jakieś porównanie.
Trochę tępe rzeczywiście może i jest - bardzo mocno czuć odurzenie.
Do tego po takim czasie od wzięcia dalej czuję się odurzony i wzmacnia działanie GBL'a - 1 ml i znowu zacząłem noddować.
Sorry za lekko chaotyczny post, ale piszę to w pół śnie :D
No i nie będzie miało negatywnego wpływu na opio faze jak w święta dobrze świętowałem czyli poszło (to jest 2g 2-FA (z grupy amfetamin jak by kto nie widział) i coś ponad gramulec etylofeniatu, oczywiście z małymi przerwami na sen przy pomocy czystej wyborowej i klonów. I ten miting został zakończony dzisiaj ok 8 rano dzięki paru klonikach, pospałem 4 h. Zrobiłem trening i teraz kminię nad testami tego opio tylko czy ono zadziała jak powinno? Czy całkiem inne receptory i mogę walić śmiało?
[scalono - @PT]
Wczoraj była próba i pytanie, to kurestwo w ogóle się rozpuszcza w wodzie? 100 mg prochy i cała łyżka do zupy i...zrobił się kiesiel no mówię ch. z tym zrobię na dwie łyżki i pompki strzała. I co? I w końcu się udało. Wbijam strzała zaczynam iniekcje i tylko troszkę roztwór ostygł i wtrącił się sort z roztworu w pompie i skończyło się bum i rozlaniem połowie. To co tu trzeba do 100 mg dawać pompki 10 ml i igły 0.8? :wall:
300mg kodeiny robi mnie bardzo miło, ale jestem już zmęczony kapryśnością i marnowaniem pięniedzy na pieprzone tabletki na kaszel. Mam okazję kupić 3g MT-45 za stówkę, powinienem coś poczuć raczej? Czytałem kilka trip raportów na zagranicznym forum i negatywne opinie były tylko od miłośników cięższych opiatów, osoby z zerową tolerancją chwaliły nawet to MT. Ale wolałbym się upewnić i nie wtopić.
Druga sprawa - jak z wyrzutem histaminy? Znosnie, czy trzeba cos zapodac?
Tryptaminek pisze:Próbowałem to waporyzować, dym jest bardzo gorzki a działanie na wpół dysocjacyjne na wpół opioidowe, raczej nieprzyjemne, działa około 4 godzin. Odradzam tą metodę podania.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.