xtremich pisze:gra warta swieczki? jaki profil dzialania? kodeinowo/morfinowy czy bardiej jak syntetyki trams/oxa?
Co do sniffu - nawet nie mam zamiaru próbować - lekko ubrudzona kapsułka od mt przy napełnianiu i posmak gorzki przez dobre 30 minut.
Ogólnie NIE POLECAM - bo to opio. Ale mi się podoba :)
Dawka ok. 120-130 mg przy zerowej tolerancji, ale masa 110 kg.
Sądzę, że w przeciągu miesiąca uda mi się spróbować bf'a, który jest ponoć euforyczny - wtedy napiszę jakieś porównanie.
Trochę tępe rzeczywiście może i jest - bardzo mocno czuć odurzenie.
Do tego po takim czasie od wzięcia dalej czuję się odurzony i wzmacnia działanie GBL'a - 1 ml i znowu zacząłem noddować.
Sorry za lekko chaotyczny post, ale piszę to w pół śnie :D
No i nie będzie miało negatywnego wpływu na opio faze jak w święta dobrze świętowałem czyli poszło (to jest 2g 2-FA (z grupy amfetamin jak by kto nie widział) i coś ponad gramulec etylofeniatu, oczywiście z małymi przerwami na sen przy pomocy czystej wyborowej i klonów. I ten miting został zakończony dzisiaj ok 8 rano dzięki paru klonikach, pospałem 4 h. Zrobiłem trening i teraz kminię nad testami tego opio tylko czy ono zadziała jak powinno? Czy całkiem inne receptory i mogę walić śmiało?
[scalono - @PT]
Wczoraj była próba i pytanie, to kurestwo w ogóle się rozpuszcza w wodzie? 100 mg prochy i cała łyżka do zupy i...zrobił się kiesiel no mówię ch. z tym zrobię na dwie łyżki i pompki strzała. I co? I w końcu się udało. Wbijam strzała zaczynam iniekcje i tylko troszkę roztwór ostygł i wtrącił się sort z roztworu w pompie i skończyło się bum i rozlaniem połowie. To co tu trzeba do 100 mg dawać pompki 10 ml i igły 0.8? :wall:
300mg kodeiny robi mnie bardzo miło, ale jestem już zmęczony kapryśnością i marnowaniem pięniedzy na pieprzone tabletki na kaszel. Mam okazję kupić 3g MT-45 za stówkę, powinienem coś poczuć raczej? Czytałem kilka trip raportów na zagranicznym forum i negatywne opinie były tylko od miłośników cięższych opiatów, osoby z zerową tolerancją chwaliły nawet to MT. Ale wolałbym się upewnić i nie wtopić.
Druga sprawa - jak z wyrzutem histaminy? Znosnie, czy trzeba cos zapodac?
Tryptaminek pisze:Próbowałem to waporyzować, dym jest bardzo gorzki a działanie na wpół dysocjacyjne na wpół opioidowe, raczej nieprzyjemne, działa około 4 godzin. Odradzam tą metodę podania.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.