Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Znacie może jakieś zioło, nieco łagodniejsze, które mogło by ją zastąpić.
A w efekcie całkowicie zaprzestać ?
Jak odstawić kawę ?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jeżeli już, to może występować przy ogromnych dawkach kofeiny.
Jean Cocteau
niediuretycznego dzialania kofeiny nie nalezy mylic z duiretycznym dzialaniem samej kawy [tj. innych substancji w niej zawartych]. dlatego czysta kofeina TAK, lecz kawa jako kawa NIE.
pzdr
Po odstawieniu kawy przyz 5 dni moga wystapic bole glowy, zle samopoczucie, zmeczenie itp ale w koncu wszystko przechodzi. Kawa to tylko przyzwyczajenie wiec rzucenie nalogu nie powinno stwarzac problemow
Poza tym przy środkach które uzalezniaja fizycznie wystarczy sie odtruć zeby nie mieć objawów odstawiennych, tych fizycznych. Potem to juz tylko psychika. I to jest najgorsze.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.