Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
jednak nigdy morfina nie zrobila mi tak dobrze jak kodeina ... kodeina byla naj bardziej fajnym dla mnie drugs i dzis helena jej dorownuje ale morfina to koniecznosc bo kodeina juz za slaba zeby zadzialala
warmshade pisze: jednak nigdy morfina nie zrobila mi tak dobrze jak kodeina ... kodeina byla naj bardziej fajnym dla mnie drugs i dzis helena jej dorownuje ale morfina to koniecznosc bo kodeina juz za slaba zeby zadzialala
bo o ile wiem w kompocie tak czy inaczej jest co nieco kodeiny to widac najlepiej jak ludzie wpyte sie drapia (eh te swendzonko przyemne) po brownie tego nie ma a morfina sama w sobie wyrzuca histamine nagle duzo i po chwili znika bardziej pali skore jak wrzatek - nie tak jak histamina po kodeinie po ktorej bez antyhistaminy po przeliczeniu sie mozna zdrapac sie z tego swiata bo swedzenie narasta i narasta nie wiem co potem bo zawszew ratowalem sie certizyna czy jak jej tam
Ja za to po morfinie iv miałem skrajnie różne reakcje (jak na razie waliłem z... 6 razy?). Jak zjebałem strzała i poszło pod skórę to dosłownie mi ręka spuchła. Od przegubu do końca ręki miałem calutką napuchniętą, palce jak serdelki, o zaciśnięciu w pięść to nawet pomarzyć nie mogłem :D Za to jak zajebałem (co prawda mniejszą dawkę) i dobrze poszło to reakcji było równe 0, za to działanie dużo fajniejsze.
A tak, żeby za bardzo nie offtopować.. Mnie przy tolerce 1.4g kody branej w ciągu 200mg majki p.o porobiło ja.. 6 pak kody? Może nawet 7? Było cieplej, ale gorsza faza na bani, mniej pozytywna. Za to lepiej się spało niż po kodzie (tzn. jeszcze lepiej :D ).
Co do iv to się nie wypowiem, bo z racji alergii, tego jednorazowego ostrego spuchnięcia i ogólnej ostrożności wrodzonej co do dragów a także szczodrości w dzieleniu się z kolegami tematem nie doszedłem do dawki mnie satysfakcjonującej. Najwięcej to było 60mg, ale zjebałem iniekcję, porównałbym to z 5-6 pakami kody. Za to pewnego dnia jak zajebałęm 20mg i idealnie trafiłem to poczułem taki lekki przyjemny pozytywny stan. Nie mogę się doczekać zajebania dawki, która mnie odpowiednio zrobi :D
dzigit pisze:Właśnie jak to jest z tym PST, do czego to podobne? Bo np. koda za chuj mi nie podchodzi i nie lubię, a PST wygrzalo mię raz tak, że na drugi dzień WSZYSTKIE sklepy w 40k mieście obszedlem.
frenezja romantyczna pisze:Kodeina jest jak robienie sobie dobrze. Strzał z majki jest jak najlepsze ruchanie w Twoim życiu.
btw... lałem z tego rzygając w kiblu po dexie... xD
Kode jadłem może z parę naście razy... po pewnym czasie przestała na mnie działać....
Majka IV tak jak ludzie wyżej... uczucie jak najbardziej do opisania ale lepsze po 3...4...5...sekundach po podaniu...DAAAAMNNNNN!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.