Czy dawka 2,5mg jest już wyczuwalna?
Dobrze sprawdza się również na uśpienie po tripie.
( Nie mam tolerancji na benzodiazepiny )
tomek219 pisze:małe żółte coś jak rutinoscorbin z przedziałką na pół, po włożeniu pod język rozpada się w pył w 5 sekund, bez smaku?
Miesiąc temu zamówiłem z (niedawno zamkniętego, może ktoś wie coś więcej) sklepu w UK flubromzepam - dostałem białe pillsy, z przedziałkiem. Z tego samego sklepu (UK) w formie żółtych pilsów wysyłali rok temu pirazolam.
A więc - albo dostałeś (ja też) pyrazolam, albo żółte flubro - wynikałoby z tego, że kolory pillsów są mocno umowne.
Edit:
Pamiętaj, że jest to rynek RC, wkręty, wykręty, przekręty są dodatkiem do zabawy.
Działają wyśmienicie a mam porównanie z czystym prochem flubromka.
Kiedyś, chyba z rok temu, zamawiałem od vendora z UK (istniejącego) pyrazolam pellets 0,5mg i rzeczywiście były podobne, żółty kolor, podziałka ale po rozkruszeniu były białe w środku (czyli to żółte to tylko była otoczka) i były dość gorzkie w smaku.
Działanie zupełnie inne i na pewno krótsze niż flubromka.
Tyle mogę pomóc w kwestii identyfikacji.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Poczytałem trochę o flubromku na ukcr i z tego co tam piszą krążą ponoć trzy(!) różne wersje.
Niech ktoś zorientowany w chemii wytłumaczy mi czym mogą się różnić te izomery:
7-fluoro-5-(2-bromophenyl)-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepin-2-one
7-bromo-5-(2-fluorophenyl)-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepin-2-one
5-(2-Fluorophenyl)-7-bromo-1,3-dihydro-2H-1,4-benzodiazepin-2-one
Na ukcr piszą, że wersja flubrmoka z "piątką" na początku wzoru daje bardziej "pijany" (groggy?) efekt i wgniata w fotel, człowiek nie ma siły na nic.
Natomiast wersja z "siódemką" daje poczucie euforii i szczęscia.
Mam flubromka z 3 źródeł, 2 źródła z Polski podają na kartach ten wzór - 7-bromo-5-(2-fluorophenyl)-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepin-2-one.
A trzecie źródło z UK - 5-(2-Fluorophenyl)-7-bromo-1,3-dihydro-2H-1,4-benzodiazepin-2-one.
O co biega?
EDIT: Dodam, że ja osobiście różnicy w działaniu tych sortów nie zaobserwowałem.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Ja w 2010r. gdy pierwszy raz brałem klony, zjadłem wtedy 6mg. Byłem oczywiście ucpany jak świnia, pierwsza lepsza napotkana osoba zorientowałaby się, że ta pewnośc, postawa i gadka nie jest naturalna :) A sam byłem przekonany, że jestem 100% trzeźwy.
Teraz jak biore benzo i myślę sobie "nie czuję działania", to oznacza, że prawdopodobnie benzo działa jak należy. A najlepiej sprawdza się to w różnych sytuacjach społecznych.
Siedząc przed kompem można zjeśc 10mg klonów i nie czuc działania.
A flubromazepam uważam, za bardzo dobre benzo. Po weekendzie robie zapas.
8mg jednorazowo moja optymalna dawka.
4mg - po wieczornym maratonie na 3-MMC (coś koło 500mg poszło), zasnąłem jak dziecko, spałem kilka godzin, po przebudzeniu nie czułem żadnych psychicznych/fizycznych dolegliwości 3-MMC za to dokuczała mi potworna senność. Zmierzyłem sobie ciśnienie - 100/50. Pomogła kawa (której nie lubię i ogólnie nie piję)
Po tylu pozytywnych opiniach spodziewałem się czegoś ciekawszego.
Wygląda na to że dla mojego organizmu Flubromazepam działa tylko nasennie.
Większego przypału chyba w życiu nie zrobiłem.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.