Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
koniczek pisze:Jak u was z czasem trwania peaku? Bo u mnie było to naprawdę bardzo krótko :rolleyes:
Bardzo podoba mi się w tej substancji oprócz tego że jest rewelacyjna wizualnie, to że praktycznie w ogóle nie czuję jej w ciele, tak jakbym niczego nie zażyła.
lostinwonderland pisze:ale faktycznie trudno po tym zasnąć, z tym że ja się nie czuję pobudzona a zmęczona + w głowie powtarza mi się natrętnie jakiś absurdalny motyw.
Nieskończoność w szklance mieść.
Nieskończoność w szklance mieść.
"w moim przypadku wzięcie 2mg na pierwszy raz zakonczylo się totalnym nieogarem, nie widzialam normalnego swiata, nic a nic, ale pomijajac to - fizycznie bylo naprawde tragicznie, do tego stopnia ze stracilam czucie w rękach i szyi i nie bylam w stanie nawet zadzwonic po pogotowie (czulam, ze zaraz umre, a panikarą nie jestem).
przezylam mękę i w tej chwili ciesze sie, ze zyje.
jeszcze tylko dodam - nie jestem wyjątkowo kruchą osobą (do szczupłych dziewczyn się nie zaliczam, ale wagę mam w granicach normy), o słabym zdrowiu, wręcz przeciwnie, zawsze cieszyłam się brakiem podatności na choroby, prawie nigdy nic mi nie dolegało, nigdy nie mdlałam, nie miałam kłopotów z sercem, skoki ciśnienia nigdy u mnie nie występowały, a nawet nigdy w życiu nie bolała mnie głowa
byłam z koleżanką, którą również faza (2mg, tyle samo co ja) wyjebała na tyle, że nie miała kontaktu z normalnym światem, później, gdy faza zeszła, obie widziałyśmy u siebie podobne objawy - popuchnięte żyły, ciśnienie max, z tym, że ja straciłam czucie, ona nie. i generalnie ciut lepiej z nią było niż ze mną, ona zdrzemnęła się mimo ciśnienia po 5 godzinach od zejścia fazy, wzięłyśmy koło 19, a ja zasnęłam dopiero o 17 następnego dnia.. generalnie koleżanka była przerażona tym, co się ze mną dzieje, żyły wyłaziły na wierzch, krew widoczna tuż pod skórą, nawet na twarzy wyłaziły żyły!...
na drugi dzień twarz miałam... fioletową, nadal brak czucia zwłaszcza pod szyją + cały język, no i prawa ręka. po 2 dniach na szczęście czucie odzyskałam "
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.