Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 336 / 1 / 0
Czy 4-HO-MET, 4-AcO-DMT nadal są legalne w DE?
  • 867 / 18 / 0
Kilka miesiecy temu [cut] wysylal mi 4 aco dmt do Niemiec i pokazywal papiery, ze legalne. Teraz juz nic nie wysyla, Nie wiem.

vendor - dejvis
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
a za wujka hitlera to co robili z cpakiem jak kto doniosl na jkie gestapo czy cus? sory za off top
  • 867 / 18 / 0
Za wujka hitlera dawali hurtowo zolniezom amfetamine w tabletkach. Takich cpakow jak teraz po prostu nie bylo i nikt sie tym nie interesowal.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
spoko no tak przecie sam wujo jechal na metaamfetaminie.do rzeczy jak tam w raichu z 4 mmc ceny/dostepnosc.
  • 867 / 18 / 0
Jest koks i prawdziwe tablety ale o mefedronie w mojej wiosce nikt nie slyszal.
  • 336 / 1 / 0
To co z tymi tryptaminami o które pytałem?
  • 1 / / 0
Witam.

W Niemczech jest wiele ciekawych substancji legalnych. Poczawszy od DXM, pseudoefedryny, ktore tak jak w Polsce mozna kupic bez recepty. Co ciekawe, DXM, kupuje sie w kapsulkach, a jedna takowa zawiera 30mg substancji czynnej. Oczywiscie bez wypelniaczy. Cena - 4 euro .

W Niemczech na legalu mozna kupic rowniez peyotl, gdyz nie jest to regulowane prawnie. Gdzie? - W internecie oczywiscie.

marihuana, MDMA, MDXX, LSD, Grzyby, amfetamina, Metaamfetamina, kokaina tez nie jest trudna do nabycia, wystarcza znajomosci, a gdy ich nie ma wystarczy sie przejsc do pierwszego lepszego Imbisu, lecz tam moga ojebac.

Opiaty i opioidy zdecydowanie trudniej dostac niz w Polsce, nawet glupia Kodeine, nawet osoby, ktore faktycznie potrzebuja takowch lekarstw nie dostaja ich na recepte. Osobiscie nigdy tez nie widzialem tych substancji w obiegu ulicznym.

Co do RC, gama jest bardzo szeroka i ciekawa, mozna nawet zaopatrzyc sie w wyzej pytane tryptaminy, ale RC jest drogie, w przeliczeniu wychodzi kolo 120 PLN za gram 3mmc.
  • 201 / 6 / 0
Nie znalazłam za bardzo odpowiedzi, a zatem - czy 5-MAPB i ewentualnie 2-FA są LEGALNE na terytorium Niemiec? Nie powinno być przypału jak se zabiorę ze sobą kapsułkę? ;-)
  • 47 / 1 / 0
Jedno i drugie jest legalne.
Oczy jak pięć złote #DOBRY prąd
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.