Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 336 / 1 / 0
Czy 4-HO-MET, 4-AcO-DMT nadal są legalne w DE?
  • 867 / 18 / 0
Kilka miesiecy temu [cut] wysylal mi 4 aco dmt do Niemiec i pokazywal papiery, ze legalne. Teraz juz nic nie wysyla, Nie wiem.

vendor - dejvis
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
a za wujka hitlera to co robili z cpakiem jak kto doniosl na jkie gestapo czy cus? sory za off top
  • 867 / 18 / 0
Za wujka hitlera dawali hurtowo zolniezom amfetamine w tabletkach. Takich cpakow jak teraz po prostu nie bylo i nikt sie tym nie interesowal.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
spoko no tak przecie sam wujo jechal na metaamfetaminie.do rzeczy jak tam w raichu z 4 mmc ceny/dostepnosc.
  • 867 / 18 / 0
Jest koks i prawdziwe tablety ale o mefedronie w mojej wiosce nikt nie slyszal.
  • 336 / 1 / 0
To co z tymi tryptaminami o które pytałem?
  • 1 / / 0
Witam.

W Niemczech jest wiele ciekawych substancji legalnych. Poczawszy od DXM, pseudoefedryny, ktore tak jak w Polsce mozna kupic bez recepty. Co ciekawe, DXM, kupuje sie w kapsulkach, a jedna takowa zawiera 30mg substancji czynnej. Oczywiscie bez wypelniaczy. Cena - 4 euro .

W Niemczech na legalu mozna kupic rowniez peyotl, gdyz nie jest to regulowane prawnie. Gdzie? - W internecie oczywiscie.

marihuana, MDMA, MDXX, LSD, Grzyby, amfetamina, Metaamfetamina, kokaina tez nie jest trudna do nabycia, wystarcza znajomosci, a gdy ich nie ma wystarczy sie przejsc do pierwszego lepszego Imbisu, lecz tam moga ojebac.

Opiaty i opioidy zdecydowanie trudniej dostac niz w Polsce, nawet glupia Kodeine, nawet osoby, ktore faktycznie potrzebuja takowch lekarstw nie dostaja ich na recepte. Osobiscie nigdy tez nie widzialem tych substancji w obiegu ulicznym.

Co do RC, gama jest bardzo szeroka i ciekawa, mozna nawet zaopatrzyc sie w wyzej pytane tryptaminy, ale RC jest drogie, w przeliczeniu wychodzi kolo 120 PLN za gram 3mmc.
  • 201 / 6 / 0
Nie znalazłam za bardzo odpowiedzi, a zatem - czy 5-MAPB i ewentualnie 2-FA są LEGALNE na terytorium Niemiec? Nie powinno być przypału jak se zabiorę ze sobą kapsułkę? ;-)
  • 47 / 1 / 0
Jedno i drugie jest legalne.
Oczy jak pięć złote #DOBRY prąd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.