kfs pisze:Ale ja pisałem całkiem serio. Bad tripy są bardzo potrzebnymi doświadczeniami. A co ktoś z tym potem zrobi to już jego sprawa.jarekjurek pisze:oj tam. nie życz drugiemu co tobie niemiłe
nigdy nie doświadczyłem rasowego, przerażającego badtripa. masz jakieś wskazówki jak w zaciszu domowym osiągnąć ten horror?
Nieskończoność w szklance mieść.
Blue_Berry pisze:Jeśli ktoś umie żyć na trzeźwo i czerpać radość z trzeźwych przyjemności to niech się cieszy bo wygrał życie.
Co z tego, że masz wspaniałe przeżycia, skoro im one są lepsze, tym bardziej chujowa staje się trzeźwa rzeczywistość? Nie warto.
aired pisze:mnie psychodeliki uwrażliwiły na rzeczywistość, w szczególności na naturę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.