Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 349 / 4 / 0
woojashek pisze:

Moja produktywność by spadła do zera jakby nie było słodyczy %-D czy jestem narkomanem ?
D
Tak, wszystko to narkotyki, przez to ze mamy je na co dzien, to nie zauważamy tak tego wpływu. Cukier, kawa, papierosy uzależniają mocniej niz wieksozsc znanych mi nielegalnych narkotykow, z cukru najgorszy jest biały kryształ, albo puder... Brzmi znajomo?

Kokaina to wyciąg z liści koki - cukier z liści trzciny cukrowej albo buraka. Po prostu niektore narkotyki mamy na tony i od dawna, mamy ogromna tolerancje.

Zeby to lepiej zrozumieć polecam ksiazke "Pokarm Bogów" Teremca McKenny...
  • 19 / 1 / 0
kowalskii pisze:
Nie tak dawno oglądałem na NG o kolesiu co wpierdalał metę i walił konia przed webcam , biorąc metę do kamery + jakieś tam gejowskie ubranka itp itd, No sukces zawodowy osiągnięty heeh
To chyba lepszym rozwiązaniem byłoby zażywanie SUBSTANCJI WSPOMAGAJĄCEJ tuż przed szaloną nocą z grubiutką czterdziestką gotową sponsorować jurnych młodzieńców. RENOMA.
  • 142 / 1 / 0
Z neta: "Gdyby nie heroina, crack i kokaina nie byłbym dzisiaj tym kim jestem. Bogatym człowiekiem wylegującym się na prywatnej plaży na Karaibach." :)
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 113 / / 0
Za dużo wilka z wall street.
  • 1180 / 5 / 0
Lothia pisze:
To chyba lepszym rozwiązaniem byłoby zażywanie SUBSTANCJI WSPOMAGAJĄCEJ tuż przed szaloną nocą z grubiutką czterdziestką gotową sponsorować jurnych młodzieńców. RENOMA.
A znasz taką gdzieś? ;-)

%-D
  • 19 / 1 / 0
Nietrudno znaleźć strony z ogłoszeniami takich niekochanych kobiet, nigdy jednak nie sprawdzałem jak to wygląda w praktyce ;-)
  • 214 / 1 / 0
arthurking pisze:
To chyba lepszym rozwiązaniem byłoby zażywanie SUBSTANCJI WSPOMAGAJĄCEJ tuż przed szaloną nocą z grubiutką czterdziestką gotową sponsorować jurnych młodzieńców. RENOMA.)

Mam taką sytuację raz/dwa na miesiąc..
Choć mam dwie dyszki dopiero na karku,to mase 95kg nie spasiony tylko nabity,może dlatego %-D
A w praktyce to wygląda tak że mamuśki często podbijają z tekstem o papierosa,zapalniczke,pomoc w telefonie oj różne pomysły a po chwili przechodzi do sedna że ma złą córke/syna którzy się nie słuchają biednej matki itd. itd. Ale to jak tydzień temu wdówki :D

A sponsoring taki zazwyczaj kręci się że klientka kupuje jakieś alko/szlugi i zabiera na chatę.
Tylko jak mamuśka chujowa,to alko wypijasz,szlugi wyjarasz,nawet czasami się wyśpisz,zjesz śniadanie zrobione przez nią i lecisz w chate %-D
Mina mamuśki która miała być dupczona,a bez niczego mówisz jej o godzinie 11/12 że zwijasz w chate--BEZCENNA %-D

Co do tematu.
wielu ludzi wpiernicza stimsy do pracy fizycznej
Więc chyba jakiś sukces osiągają %-D
  • 33 / / 0
Narkotyki jak najbardziej są pomocne w osiąganiu sukcesu. Trzeba je tylko racjonalnie wykorzystywać. Najlepszym przykładem z mojego doświadczenia są: kofeina, leki nootropowe, vinpocetyna
  • 1615 / 28 / 0
@motosss
Taaaa mamuśki same się do wyra pchają dwudziestoletnim szczylom... telewizja otumania i ogłupia.
  • 4 / / 0
arthurking pisze:
Z neta: "Gdyby nie heroina, crack i kokaina nie byłbym dzisiaj tym kim jestem. Bogatym człowiekiem wylegującym się na prywatnej plaży na Karaibach." :)
Helupa to najgorszy syf. Sukces zawodowy może można osiągnąć, ale na chwile, ale co z tego jeśli narkotyki, jak i alkohol niszczą rodziny
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.