Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 156 / 2 / 0
Jeszcze jak miałem zapas jwh210 ze 2 lata temu może więcej, kupiłem 19g i spaliłem ze 12g z tego w jakieś pół roku. Po tym czasie już miałem dość tego i jednej nocy poszło około 5-6g do pieca, nie było odwrotu po tej chwili. Efekt taki ze 2 tygodnie później było już zamówione AM a w między czasie osiedlowa mj. Także jak se nie postanowisz że kończysz lub zamieniasz na coś innego (lżejszego typu mj) to nie pomoże Ci spuszczenie w kiblu. Najgorsze że dopki kopią dużo mocniej, są w huj tanie przy dilerach i mocno podkręcają ciśnienie. Ciężko jest odstawić i przestać, a jak nie ma nic to jest amba fatima.
  • 53 / / 0
do odstawienia kanna potrzebna jest silna motywacja i znalezienie sobie jakiegoś bardzo ważnego powodu. jak se pomyślisz że kończysz i np. spuścisz w kiblu bez tej motywacji i powodu to po godzinie zacznie sie dokładna analiza wspomnień związanych z paleniem i zastanawianie sie gdzie leżą jakieś resztki przeszukiwanie całego domu opalanie lufek narastające wkurwienie i parę nocy bez snu. przynajmniej ja tak miałem po każdym ciągu.
  • 114 / 2 / 0
Przede wszystkim musisz tego bardzo chcieć. To już połowa sukcesu. Ja bym polecał jeszcze odcięcie od bodźców pokroju ćpania,nic ci to nie da,że nie bierzesz,jak udzielasz się na forum i sobie głoda robisz, a później samarki skrobiesz. Życzę powodzenia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.