Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 156 / 2 / 0
Jeszcze jak miałem zapas jwh210 ze 2 lata temu może więcej, kupiłem 19g i spaliłem ze 12g z tego w jakieś pół roku. Po tym czasie już miałem dość tego i jednej nocy poszło około 5-6g do pieca, nie było odwrotu po tej chwili. Efekt taki ze 2 tygodnie później było już zamówione AM a w między czasie osiedlowa mj. Także jak se nie postanowisz że kończysz lub zamieniasz na coś innego (lżejszego typu mj) to nie pomoże Ci spuszczenie w kiblu. Najgorsze że dopki kopią dużo mocniej, są w huj tanie przy dilerach i mocno podkręcają ciśnienie. Ciężko jest odstawić i przestać, a jak nie ma nic to jest amba fatima.
  • 53 / / 0
do odstawienia kanna potrzebna jest silna motywacja i znalezienie sobie jakiegoś bardzo ważnego powodu. jak se pomyślisz że kończysz i np. spuścisz w kiblu bez tej motywacji i powodu to po godzinie zacznie sie dokładna analiza wspomnień związanych z paleniem i zastanawianie sie gdzie leżą jakieś resztki przeszukiwanie całego domu opalanie lufek narastające wkurwienie i parę nocy bez snu. przynajmniej ja tak miałem po każdym ciągu.
  • 114 / 2 / 0
Przede wszystkim musisz tego bardzo chcieć. To już połowa sukcesu. Ja bym polecał jeszcze odcięcie od bodźców pokroju ćpania,nic ci to nie da,że nie bierzesz,jak udzielasz się na forum i sobie głoda robisz, a później samarki skrobiesz. Życzę powodzenia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.