...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 315 / 0
No to mamy kolejną wymówkę na nasze występki :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
http://vetulani.wordpress.com/2013/09/1 ... ologiczne/

http://strona.ppol.nazwa.pl/uploads/ima ... 1_2013.pdf

całkiem logicznie pomysł z naltreksonem wygląda, poczytaj. pytanie, czy lekarz jakiś by się tego podjął...
mózgów masturbacja
  • 858 / 19 / 0
dzieki za wypowiedzi co robilem? no latwo sie domyslec do tego jeszcze od niedzieli na helupie sobie lece nie wiem co bedzie dalej chyba sie tylko bujnac na linie narazie jest fajnie

ale rano bedzie no wlasnie wiecie co bedzie do tego nie mam centa nawet na alko czy na helupe

tak myslalem ze jakis czar sie zrobi i nagle nie bede wjebany no ale tak jest w bajkach..

prosze nutke byscie pamietali o mnie :)

http://www.youtube.com/watch?v=hO0gKKpQv_U

i cos polskiego:)

http://www.youtube.com/watch?v=Ow-TALmDUrA
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 989 / 76 / 0
Nie będę ci tu prawił ale zapytam. Ile to już lat za sobą masz picia? Trochę egoistyczne pytanie ale chuj, szczerość. Chcę się dowiedzieć(chociaż w sumie wiem) co mnie czeka, bo ja początkujący, ale dowiedzieć się przez pryzmat twojego doświadczenia. Co, tak nas kurwa zostawisz? Jakieś pożegnanie dłuższe? Niby wszyscy cię znamy a nie zna cię nikt. Trzym się 885, fajne nuty.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 744 / 29 / 0
Zrób sobie wakacje w psychiatryku, jak będziesz tam sprawiał kłopoty to cię dłużej przytrzymają. Może pobyt w takim miejscu da Ci trochę do myślenia. Będziesz dostawał leki i dużo spał, a jak będziesz odmawiał przyjmowania ich to siła Ci je podadzą. Jak dobrze pójdzie to z 2 miesiące Cie przytrzymają albo dłużej. Musisz tylko podpisać cyrograf, zgodzić się dobrowolnie na pobyt w szpitalu (czasami i bez zgody możesz tam trafić, ale to już inna bajka). Możesz nawet zadzwonić na te pogotowie i posymulować, wtedy bez skierowania możesz się tam dostać. Szukasz pomocy? Idź do psychiatry, psychologa. Nie chce Ci się? To dzwoń na pogotowie, niech Cie zamkną w psychiatryku. Szybko będziesz chciał z stamtąd spierdolić. No i nie rób żadnych głupot, życie jest za piękne aby je sobie odbierać.

Wiem, że nie brzmi to kolorowo, ale przemyśl to na surowo.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 761 / 13 / 0
Ja polecam domowego krokodyla. Tylko on pozwoli poznać siebie od środka.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5792 / 1188 / 43
"Jeśli masz problem, samobójstwo go rozwiąże
Sprawdź to, Budd Dwyer z rewolwerem"

To tylko chwilowe przebłyski trzeźwego myślenia. Znak, że nie jest z tobą tak źle. Patrząc z religijnego kurwa punktu widzenia to wszyscy jesteśmy chrystusami. Ty akurat dzwigasz taki krzyż a ktoś inny. Nie no na poważnie. To odwyk. Nie wiem czy pomoże, ale co można stracić. Przecież wszyscy i tak zdechniemy, więc korzystajmy i ulżyjmy sobie.
Skoro tak tu muzycznie, coś ode mnie http://www.youtube.com/watch?v=778cZt5guq8
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4807 / 267 / 0
Właśnie kolego z numerkami, zawsze jest czas żeby się zachlać czy zaćpać.

Zmień nick na 666, to może pomóc, nie bądź Chrystusem skoro to wpędza Cię do grobu, jeszcze za wcześnie na to.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 858 / 19 / 0
no witam was chlalem jak zawsze ale dzis inaczej

zdeksilem sie dosyc mocno i jestem taki zawieszony w przestrzeni miedzy ja a ja i tak pewnie nikt nie wie co mam na mysli

i tak od 2 godzin sie zastanawiam nad ja patrzac w monitor sluchajac goa trance

pisze w tym temacie chyba nie przypadkowo lykajac dexa mam nadzieje ze jakis sygnal z podswiadomosci dojdzie do mnie i zrozumiem dlaczego jestem jaki jestem
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 266 / 44 / 0
A jaki jesteś?
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.