Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clive »
[quote="Obłąkany"]
Można podać ją tak, aby nie czuć smaku, ani zapachu ;-) ]
Sek w tym ze ten zapach mocno czuc nawet przez woreczek, a co za tym idzie nawet w calym pomieszczeniu w ktorym on jest.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
mialam raz taki towar..niedalo sie tego wciagnac..wiec sie czlowiek kul i pieklo bardziej niz zwykle...ale wtedy powodem bylo to ze trzymalam w szklanej buteleczce a ze bylo w huj goraca to mokre sie zrobilo i tak intensywane jezeli chodzi o zapach smak i wogole ze jak sie wzielo na palec to mialo sie wrazenie ze sie w niego wzera.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2007 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clive »
Nie moge tego zoltego smierdziela :-), wietrzenie nic nie pomaga i ten syfiasty smak. Jedno jest pewne jak wladek to tylko bialy. Kto nie probowal kolorowych to niech nie kupuje (strata kasy).
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aresa »
Hey, nowa jestem na tym forum, mam pytanie :)
dluzszy czas temu kupilam biala, wczoraj musialam sie troche pouczyc, to wyjelam, a ona ma jakis dziwny kolor! konsystencja sypka sie nie zmienila, rowniez zapach i smak pozostal ten sam, mozliwe, ze mocniej szczypie i chyba dluzej mnie trzymalo, ale dawno nie uzywalam, wiec moze to dlatego; kolor ma taki jakby brzoskwiniony czy moze bezowy, czy ja tego moge jeszcze uzywac? w ogole jak to mozliwe, ze zmienila kolor! byla w zamknietej torebeczce, schowana w pudelku w szafce, ciemne i calkowicie suche miejsce, z raczej stala temperatura
prosze o odpowiedz
pzdr
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
Ja proch schowalem na bunkrze, po jakims czasie wyciagnalem i podchodzil pod kolor brązowy. Bylo to cieple miejsce i mysle ze to jest przyczyna, poprostu sprazylo sie :) moze tobie to samo sie stalo? byl przy tym tez intensywniejszy zapach
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aresa »
zapach raczej sie nie zmienil, tylko ten kolor, ale mozna to jeszcze zazywac? znaczy czulam sie dobrze, kopa dostalam, ale w sensie akim troche zdrowotnym, ja wiem ze to tak nie jest zdrowe ale zeby nie bylo jeszcze gorsze :)
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Trzymanie w zwykłym dil-packu jest chyba lepsze niż w sreberkach i innych gówienkach... ile dobrze przymknięty za suwadłem wytrzyma z jakością ?
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Długo,

na bank zdążysz nauczyć się korzystac z forum i opcji szukaj. Walisz 3 bezsensowne posty, na ktore w dużej mierze masz odpowiedz w tych samych wątkach co piszesz, a na bank w dziale w ktorym piszesz. Weź sie kurwa opanuj, co?
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 838 / 7 / 0
Taaa. pamiętam taką żółtą, to potem 3 dni zjeby były, więc też bym nie polecał, a słyszało się, że to zwietrzenia efekt.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Za feta nie przepadam, ale zapytac nie zaszkodzi: dlaczego ta zolta, ktora najbardziej jebie i zazwyczaj jest lepka daje takiego kopa ? 8 godzin wystrzelenia to norma, a zanieczyszczenia nie daja speeda, lul.
6 stron roznych spekulacji.. niech jakis chemik sie tutaj najlepiej wypowie (jesli to czytasz PCP to mam Ciebie na mysli ;-) ).
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.