Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clive »
[quote="Obłąkany"]
Można podać ją tak, aby nie czuć smaku, ani zapachu ;-) ]
Sek w tym ze ten zapach mocno czuc nawet przez woreczek, a co za tym idzie nawet w calym pomieszczeniu w ktorym on jest.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
mialam raz taki towar..niedalo sie tego wciagnac..wiec sie czlowiek kul i pieklo bardziej niz zwykle...ale wtedy powodem bylo to ze trzymalam w szklanej buteleczce a ze bylo w huj goraca to mokre sie zrobilo i tak intensywane jezeli chodzi o zapach smak i wogole ze jak sie wzielo na palec to mialo sie wrazenie ze sie w niego wzera.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2007 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clive »
Nie moge tego zoltego smierdziela :-), wietrzenie nic nie pomaga i ten syfiasty smak. Jedno jest pewne jak wladek to tylko bialy. Kto nie probowal kolorowych to niech nie kupuje (strata kasy).
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aresa »
Hey, nowa jestem na tym forum, mam pytanie :)
dluzszy czas temu kupilam biala, wczoraj musialam sie troche pouczyc, to wyjelam, a ona ma jakis dziwny kolor! konsystencja sypka sie nie zmienila, rowniez zapach i smak pozostal ten sam, mozliwe, ze mocniej szczypie i chyba dluzej mnie trzymalo, ale dawno nie uzywalam, wiec moze to dlatego; kolor ma taki jakby brzoskwiniony czy moze bezowy, czy ja tego moge jeszcze uzywac? w ogole jak to mozliwe, ze zmienila kolor! byla w zamknietej torebeczce, schowana w pudelku w szafce, ciemne i calkowicie suche miejsce, z raczej stala temperatura
prosze o odpowiedz
pzdr
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
Ja proch schowalem na bunkrze, po jakims czasie wyciagnalem i podchodzil pod kolor brązowy. Bylo to cieple miejsce i mysle ze to jest przyczyna, poprostu sprazylo sie :) moze tobie to samo sie stalo? byl przy tym tez intensywniejszy zapach
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aresa »
zapach raczej sie nie zmienil, tylko ten kolor, ale mozna to jeszcze zazywac? znaczy czulam sie dobrze, kopa dostalam, ale w sensie akim troche zdrowotnym, ja wiem ze to tak nie jest zdrowe ale zeby nie bylo jeszcze gorsze :)
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Trzymanie w zwykłym dil-packu jest chyba lepsze niż w sreberkach i innych gówienkach... ile dobrze przymknięty za suwadłem wytrzyma z jakością ?
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Długo,

na bank zdążysz nauczyć się korzystac z forum i opcji szukaj. Walisz 3 bezsensowne posty, na ktore w dużej mierze masz odpowiedz w tych samych wątkach co piszesz, a na bank w dziale w ktorym piszesz. Weź sie kurwa opanuj, co?
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 838 / 7 / 0
Taaa. pamiętam taką żółtą, to potem 3 dni zjeby były, więc też bym nie polecał, a słyszało się, że to zwietrzenia efekt.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Za feta nie przepadam, ale zapytac nie zaszkodzi: dlaczego ta zolta, ktora najbardziej jebie i zazwyczaj jest lepka daje takiego kopa ? 8 godzin wystrzelenia to norma, a zanieczyszczenia nie daja speeda, lul.
6 stron roznych spekulacji.. niech jakis chemik sie tutaj najlepiej wypowie (jesli to czytasz PCP to mam Ciebie na mysli ;-) ).
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.