Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Vivid pisze:Tylko po co? Ok moze biodostepnosc jest wieksza, ale z tego co czytalem Zolpidem iv daje wejscie podobne do delirium, poza tym mozna dosyc latwo przedawkowac.
.
Pytanko czy opłaca się walić Bromazepam iv (i czy w taki sam sposób jak np. klona)?
Nigdzie nie znalazłem na ten temat wzmianki - chyba że szukajka kłamie :)
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
mam spirytus 95% spozywczy
czy jesli wezme 5ml wody dodam do niej 1 kreseczke spirytusu to otrzymam stezenie okolo 2% ?
i teraz
1. rozgniesc dobrze klona
2. wsypac do strzykawki dodac te 5 cm wody ze spirytem jw.
3. postawic na tloku i odczekac dobe
4. zebrac i odfiltrowac plyn ze strzykawki
5. stukupuku ?
tak ?
p.s. moge takiego klona dodac do majki i razem w jednej pompie podac ?
Rozpuściłem w 4ml takiego roztworu 4x5mg rolek rozwalonych w pył.
I teraz do sedna - czy mogę sobie jutro strzelić to ze spokojem czy wylać do kibla?
Czyli normalny spiryt z rektyfikatu będzie ok? Przerobić go do postaci 0,2%?
Zastanawiam się czy zakup spirytusu 0,2% z apteki jest taki trudny? Czy po prostu mieszkam w takiej "miejscowości" gdzie w odwiedzonych 7 aptekach ludzie nie wiedzieli o co mi chodzi (lub podawali salicylowy)?
Edit: Zrobiłem w ok 2% - zobaczymy jutro
Jak coś nie pójdzie to wkur... i podam p.r
davidb1 pisze: Jak coś nie pójdzie to wkur... i podam p.r
Blue_Berry pisze:Odczujesz większy relaks niż przy i.v hehe....davidb1 pisze: Jak coś nie pójdzie to wkur... i podam p.r
A więc tak:
Roztwór przed filtracją po odczekaniu mniej więcej doby prezentuje się mniej więcej w ten sposób:
[ external image ]
A po filtracji:
[ external image ]
Trochę mnie martwi ten zielony kolor mimo że filtrowałem 2 razy...
Normalne to? Czy na serio mam już szykować odbyt?
Edit: poszło w okablowanie - lekko piekło podczas podawania
było tam 20mg, wlałem około połowę
uczucie dosyć dziwne - może to przez nastawienie (chociaż na początku dosyć przyjemny chłód... rozprzestrzeniał się z ręki)
przez następne 15min miejsce wkucia i okolice piekły/bolały
Zapewne coś zjebałem - lub tolerka zjebana
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.