Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Dawno to było i dobrze, że się z tego wymiksowałem (też dawno temu już).
Z tego co czytalem, libido wzrasta i wydluza sie dojscie do ejakulacji, ale nie wiem czy jest tak jak na speedzie z twardoscia?
Kobietom tez jest trudniej dojsc, czy wrecz przeciwnie?
Ja chyba wpadlem w ten schemat pije polewke moze i dwie, ale czy to grzech? to tylko jedna badz dwie polewki? Co to takiego?
Deli pisze:Mozecie mi napisac jak jest z erekcja na GBLu?
Z tego co czytalem, libido wzrasta i wydluza sie dojscie do ejakulacji, ale nie wiem czy jest tak jak na speedzie z twardoscia?
Kobietom tez jest trudniej dojsc, czy wrecz przeciwnie?
Libido wzrasta mi bardzo mocno. Do tego pala stoi twarda jak skala ale bardzo trudno dojsc z partnerka. Gdybym bil niemca po kasku bardzo mocno to pewnie bym doszedl. Po jakichs 2h po polewce mozna w miare szybko dojsc - duzo i daleko, wiec najlepiej zadbac o dluga gre wstepna i dlugie ruchanie - kobiety to lubia.
A swoją drogą, zauważyliście, że orgazm po goebbelsie jest dłuższy, bardziej intensywny a objętość ejakulatu też większa? Czy tylko ja tak mam?
Pamiętajcie dziatki, żadnego seksu ani fapania pod prysznicem po G, bo na rachunki za wodę nie starczy
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Pod wzgledem przyjemnosci lepiej sie spisuje samo 3mmc, bo podczas stymulacji wytwarza endorfiny i tworzy blogosc, doznania ''duchowe'', jednak po nim trudno staje i trzeba by sie ostroznie wspomoc tadalafilem.
Polaczenie 3mmc + GBL mi nie bardzo podchodzi, poza tym przesadzilem i mi serce prawie wyskoczylo.
Ostateczna decyzja: do bicia niemca po kasku
Do seksu: GBL, bo zadowolisz dobrze kobiete, a sam bedziesz wystarczajaco zadowolony.
Edit: na antydepresantach + GBL dojscie jest prawie niemozliwe. Staje normalnie.
Nakurwiac system:
1. Dzien Pregablin czy Karbamazepina rano + cholina , witaminki,suple.
2. GBL/HB. Na sen Phenibut + Tauryna.
3. GBL dzien. Baclo na sen.
4. Benzo ( Xanax, klon ).
5. Kto co lubi :-) moze piweczko po pracy + etilamik hi hi.
6. GBL+ dziwki driny, r-cki, koks, lasery.
7. GBL jesli melanz trwa, Opio jak luziku trza B-)
Dieta! ( odkwaszajaca zdrowa ) Vit C, Magnez, potas, kurkuma+ pieprz, antioxidant (oraz ew zyrtec doraznie) caly tydzien !
Czy dalo by wtedy to ciągnąć latami ( do emerytury :-D ?? bez wzrostu tolerancji na zadne z tych rzeczy ? W związku z czym nie bedzie z czego schodzić ? Plan wg potrzeb, choć z hobokiem 10l pod łóżkiem to ciężko :-[[
jak z tym przestac jak to daje same korzysci?
FajnieJest pisze:Kazdy sie wpierdala w G, czy to gleboko czy nie - kazdy.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.