duckduckgo nie boli
Nazywa się to tajemnica aptekarska
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Ba! Z odpowiednim nakazem mogą mieć pełen wgląd do kart pacjentów.
W zależności od przyczyny takiej prośby farmaceuta ma obowiązek, lub nie ma takowego. Ważne jest też to, że jeśli ktoś odłącza substancje i eksrahuje te które są nielegalne, a farmaceuta podejrzewa to - powinien zawiadomić odpowiedni organ. Czyli generalnie może, ale nie musi.
dzieki za odpowiedzi
kupowalem regularnie kode w jednej z aptek na osiedlu, placilem przewaznie karta. po pol roku kupowania kody poszla tam moja matka cos kupic, zaplacila karta. a ze na karcie te samo nazwisko, opowiedziala jej farmaceutka o moich przygodach z koda, ze acatar tez czasem kupuje nawet
mialem ochote jej auto rozjebac po tym, ale sie ogarnalem, przeciez od razu wiadomo by bylo kto jest sprawca.
tak wyglada sprawa z tajemnica aptekarska.
moze i moglbym ja pozwac, ale jak ja mam po sadach latach i kilkudziesieciu osobom opowiadac o tym ile kodeiny wdupiam i po co mi tyle acatarow i nadmanganianow, to ja dziekuje. jeszcze by mnie na odwyk przymusowy wyslali heh.
tomaszw88 pisze:taa tajemnice haha
kupowalem regularnie kode w jednej z aptek na osiedlu, placilem przewaznie karta. po pol roku kupowania kody poszla tam moja matka cos kupic, zaplacila karta. a ze na karcie te samo nazwisko, opowiedziala jej farmaceutka o moich przygodach z koda, ze acatar tez czasem kupuje naweti ze maja mnie wpisanego na liste narkomanow. mialem pozniej bardzo mila i przyjemna rozmowe z matka.
mialem ochote jej auto rozjebac po tym, ale sie ogarnalem, przeciez od razu wiadomo by bylo kto jest sprawca.
tak wyglada sprawa z tajemnica aptekarska.
moze i moglbym ja pozwac, ale jak ja mam po sadach latach i kilkudziesieciu osobom opowiadac o tym ile kodeiny wdupiam i po co mi tyle acatarow i nadmanganianow, to ja dziekuje. jeszcze by mnie na odwyk przymusowy wyslali heh.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).