Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
ksenocyd pisze:
surveilled pisze:
Mi dobrze zastępuje poranną kawę: biorę papierosa, wysypuję końcówkę tytoniu, specjalną 15mg-ową łyżeczką wsypuję alfa-PVT w miejsce tytoniu, zawijam końcówkę papierka i ostrożnie odpalam, najpierw podgrzewając z odległości koniec papierosa.
Oszczędna sprawa.
Właśnie w pracy wypróbowałam ten patent i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Zdecydowanie polecam tą metodę, działa dużo lepiej niż sniff, po odpaleniu i kilku pierwszych zaciągnięciach odczułam znaczną poprawę nastroju i chęć do działania. Umysł jasny i klarowny, a co najważniejsze żadnej chujowej stymulacji fizycznej. Ogólnie bardzo przyjemnie, myślę że nadaje się do codziennego użytku i wychodzi bardzo ekonomicznie.
ciekawe czy mozna by z tego zrobic maczanke na tytonie %-D
  • 348 / 9 / 0
jak się zmiesza z dobrze zmielonym tytoniem i wrzuci do porządnie zbitego blanta, tak, żeby nie paliło się za szybko a miało możliwość podgrzania, to pali się całkiem spoko xD co prawda PVP bez porównania lepiej wypada, ale tu też ujdzie. %-D
  • 3959 / 148 / 0
pomyslalem co by bylo jakby zrobic maczanke z jakims kannabinoidem i alfa %-D

pierwsze testy poszly w sumie to stwierdzam, ze taka 3 razy slabsza alfa-PVP. albo 2 razy... niech bedzie, ze 2,5 :cheesy: umiarkowany pobudzacz.
nie mam takiej ochoty caly czas pierdolic co mi slina na jezyk przyniesie i nie jestem taki wyjebany jak po pvp. bardziej sie kontroluje, bo po pvp to potrafie odpierdalac.
latwiej usiedziec w miejscu i serce tak nie zapierdala.
mniej przypalowa wersja :cheesy:

ale jak ktos liczy na jebniecie jak po pefaupe to sie zawiedzie.
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2013 przez eso, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 348 / 9 / 0
Co prawda nie pvt, a pvp paliłem na zmianę z maczana, ale ciekawie się dzieje. XD

IMO też tak 2-3 razy słabsza, vapo-vapo bliżej tej 3, moze nawet jeszcze słabsza, napewno bez tego alfowego wejścia, natomiast przy porównaniu sniff-sniff bliżej 2-2,5 krotnie mniejszej mocy niż a-PVP.
Także mniej schizo- i ciągo- genna, ale też mniej euforyczna.
Czas działania porównywalny (? Nie jestem pewien), bardziej drażniąca dla nosa, p.o. Nie próbowałem ani jednej, ani drugiej.

No i wydaje mi się, ze po przerobieniu trochę PVP, nawet z tolerancja na poziomie znosnym, to i tak trzeba tej PVT wrzucać wiecej niż w podobnych warunkach, ale bez stażu z a-PVP.
  • 3959 / 148 / 0
MrGnat pisze:
Także mniej schizo- i ciągo- genna, ale też mniej euforyczna.
Czas działania porównywalny (? Nie jestem pewien), bardziej drażniąca dla nosa
potwierdzam. alfa dosc lajtowo wchodzi w nocha, tutaj troche nieprzyjemnie i smak przy splywie nieprzyjemny. przy pvp mi nie przeszkadzal w sumie.
czas dzialanie moze odrobine krotszy.

co do tolerki to mnie tam jebie bo i tak wale alfe raz na jakis czas, przez 1 noca albo 2 dni z przerwa na sen.
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 400 / 5 / 0
przepaliłem 0,3 g . zasne dzisiaj ? %-D
kazik333@tutanota.com
  • 3250 / 357 / 2
jogurt pisze:
A mi sie A-PVT bardziej od A-PVP. Łagodniejsze, przy wcale niekiepskim działaniu. Moja lista pyrovaleronów od najlepszego:
1.MDPV
2.A-PVT
3.A-PVP
Miałem aPVP z lepszego sortu i jednak lepsze ;)
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 50 / 1 / 0
a-pvt dostalem jako sampel, slabizna, o w ogole dziala? ;D
Nie no po strzale pomyslalem oho bedzie motzno, po 5 minutach trza bylo robic nowy strzal ;D
  • 245 / 2 / 0
jak sort ze słowacji to fake jakiś. wyjarałem 3 sety z zarowy na 3 razy i tylko mi ryj zdretwial
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 481 / 15 / 0
30mg wapo. z 1/5 efektow alfy-pvp, natomiast bezsennosc tak moze ze 20-30% mniejsza. 0.5mg etizolamu ledwie zwierze labolatoryjne uspilo po 2h, a sen byl mocno przerywany i malo regenerujacy.
Król Jest Tylko Jeden
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?