Możesz w sumie spróbować to nie duża ilość, najwyżej dorzuć do tego z piwka czy tam dwa i POWINNO być spoko.
Kto nie ryzykuje nie zyskuje ;p
cardimon201 pisze:@up
nie żebym się czepiał ale wątek ma 7 stron,dużo czytania to to nie jest
![]()
cardimon201 pisze: powiedziałbym że potęcjał substancji w dużej mierze zależy od osoby , są tacy co po 2c-d przeżywają trip życia a inni po LSD , zależy , co nie zmienia faktu że 4-HO-DET jest bardzo ciekawą tryptaminą i z pewnością warto ją "badać". takie pytanie brałeś już mniejsze dawki 4-ho-deta czy tak na pierwszy raz zajebałeś 60mg iv ?
*skrót od przypadłości, szczegółów oszczędzę, i tak już ^^zanadto
Tolerka: ~300ug kwasu 2 tygodnie wcześniej, chyba nie powinna mieć dużego wpływu.
4-ho-det w takich dawkach wywołuje u mnie pełnoprawnego tripa, nie mówiąc już o 4-aco-dmt.
Jestem zdziwiony, że jakaś tryptamina mogła tak na mnie podziałać, bo zawsze nawet z małych dawek psychodelików potrafiłem wyciągnąć naprawdę sporo :-) Być może w większej ilości pokazałaby coś więcej, ale po tym doświadczeniu nawet nie mam ochoty sprawdzać.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Mam taką kwestię, jestem po pierwszych podróżach z mahometem, 3 razy, najpierw 25, później po 30. Generalnie było miodnie niezwykle, kolorowe odłączenie od rzeczywistości, piękne wizje i w ogóle zmiana rzeczywistości, ale nie o tym. Rozglądam się za czymś nowym, jakaś chęć odkrywania nowych pokładów i właśnie pomyślałem o specyfiku z tego wątku. Moje pytanie, odnośnie przerw, tolerancji itp. Każdorazowo miałem miesiąc przerwy między tymi podróżami, ale jestem niezwykle podekscytowany na myśl o o ho-decie i jak długo miałbym teraz czekać by czasem nie spierdolić zbytnią tolerancją na tego typu środki, skoro ostatni mój raz z mahometem był parę dni temu?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.