Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 197 / 2 / 0
Jesteśmy jak te szczury, którym najpierw wstrzykiwano amfę a potem same się na igłę nadziewały, żeby dostać działkę.
Nieważne, że działanie o dupę potłuc, capi siarą i na wymioty zbiera, ważne żeby faza była.
blablab pisze:
Ile to działa (ile peak), zastanawiam się nad podaniem dożylnym
Działa 6-8 godzin, peak (o ile można to tak nazwać) 2-3 godziny, zejście lekkie, wejście daje nadzieję ale złudną.
Moim zdaniem tam gdzie zaczyna się iv kończy się zabawa.
  • 2334 / 9 / 0
Poniekąd trafny post. Ile tego pukałeś? Myślę, czy by tego jednak nie zwaporyzować. Wygrzebałem 170mg jakiegoś zapomnianego sortu i nie bardzo wiem jak to rozłożyć.
  • 1854 / 217 / 37
Ja bym zajebał na raz p.r. lub zwaporyzował setkę i później resztę. Na mnie działało bardzo przyjemnie, staram się jednak unikać MPA ze względu na siarkę w strukturze.
  • 245 / 2 / 0
Nakurwia siara ostro ale kopie wporzadku jak na ta cene,zrobie jutro myjke i zobavzymy ile tego zostanie
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 197 / 2 / 0
Ta myjka acetonem po prostu to rozpuszcza i powstaje brązowy aceton a na filtrze nie zostaje nic,
ten sort nadaje się jedynie na śmietnik
  • 19 / / 0
To ja już nie wiem mi sie właśnie nie rozpuściło i po wysuszeniu byto takie samo jak przed.... Ale fakt faktem ten sort nadaje się do wyrzucenia....
  • 11 / / 0
Do acetonu ja wrzuciłem trochę siarczanu magnezu z apteki na 24h, wyciąga wodę. płukałem takim acetonem 2x, rozpuszcza się to żółte, białe MPA zostaje, wystarczy zlać. Na oko tracimy z 20% materiału ale warto bo zostaje biały proszek który aż tak nie capi i działa całkiem miło.
  • 356 / 7 / 0
co powiecie o paleniu tego ?
  • 766 / 136 / 6
Bardzo łatwo się waporyzuje, smakuje całkiem nieźle i działa czyściutko dopaminowo - clearhead wraz z dopaminową euforią! Czas działania to ok. 3h, w tym godzinka peaku :)
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 1854 / 217 / 37
koziq321 pisze:
co powiecie o paleniu tego ?
Przejrzyj wątek leniuszku, było o waporyzacji jak i dawkach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.