Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
strasznie pobudzają i jest opcja, ze nie da się po tym spać, jeśli odpowiednio często dopalasz
po prostu działa bardzo podobnie jak amulet czy tam talizman wampira ( proch )
generalnie nic fajnego
Było coś o tym nawet w telewizyjnych wiadomościach.
Jeden z najlepszych TRów jakie czytałem z udziałem właśnie Cząstki:
http://neurogroove.info/trip/cz-stka-bo ... enia-ja-ni
Co w tym siedzi ??
Melvin Burgess
Pozdrawiam
Dostałem paczuszkę ze sklepu z fake****.** i jestem po małych testach.
Fake weed:
Zapach suszu, lekko naturalny ale czuć zapach kana.
Podszedłem do testów z lekkim dystansem ale mój szczur wyraźnie był zadowolony. To chyba najlepszy podkład dla kana jaki może być. Szczurek ewidentnie dawał znać, że smak i aromat dymu są identyczne z oryginałem. Kana to na 90% am.
Fake sqn:
Zapach suszu bardziej naturalny od weeda, jaśniejszy w kolorze z żółtymi i lekko brązowymi dodatkami.
Po zachowaniu zwierzaka również było widać zadowolenie. Zapach i smak dymu po prostu poza skale;)
Kana coś pomiędzy 2NE1 i akb 48. lekko psychodeliczna bajka. Fajny tripik.
Wg szczura w obu przypadkach podkładem są konopie włókniste. :yay:
Cena do zaakceptowania.
Pozdrawiam
Grentoo pisze:Siada na pamięć, mocno na działo, znajomy kardiofaza, tępy wzrok... ale da się gadać. Jako tako. Do zamowienia miałem FUBINAC-e i ta maczana tym pachnie, ale jest zmieszana z czymś jeszcze. Sama FUBINACA działa inaczej.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.