Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
strasznie pobudzają i jest opcja, ze nie da się po tym spać, jeśli odpowiednio często dopalasz
po prostu działa bardzo podobnie jak amulet czy tam talizman wampira ( proch )
generalnie nic fajnego
Było coś o tym nawet w telewizyjnych wiadomościach.
Jeden z najlepszych TRów jakie czytałem z udziałem właśnie Cząstki:
http://neurogroove.info/trip/cz-stka-bo ... enia-ja-ni
Co w tym siedzi ??
Melvin Burgess
Pozdrawiam
Dostałem paczuszkę ze sklepu z fake****.** i jestem po małych testach.
Fake weed:
Zapach suszu, lekko naturalny ale czuć zapach kana.
Podszedłem do testów z lekkim dystansem ale mój szczur wyraźnie był zadowolony. To chyba najlepszy podkład dla kana jaki może być. Szczurek ewidentnie dawał znać, że smak i aromat dymu są identyczne z oryginałem. Kana to na 90% am.
Fake sqn:
Zapach suszu bardziej naturalny od weeda, jaśniejszy w kolorze z żółtymi i lekko brązowymi dodatkami.
Po zachowaniu zwierzaka również było widać zadowolenie. Zapach i smak dymu po prostu poza skale;)
Kana coś pomiędzy 2NE1 i akb 48. lekko psychodeliczna bajka. Fajny tripik.
Wg szczura w obu przypadkach podkładem są konopie włókniste. :yay:
Cena do zaakceptowania.
Pozdrawiam
Grentoo pisze:Siada na pamięć, mocno na działo, znajomy kardiofaza, tępy wzrok... ale da się gadać. Jako tako. Do zamowienia miałem FUBINAC-e i ta maczana tym pachnie, ale jest zmieszana z czymś jeszcze. Sama FUBINACA działa inaczej.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.