Non pisze:Benzodiazepiny brane 10 krotnie dłużej, niż zalecany czas terapii to moim zdaniem też ćpanie ;-)
Non pisze:Oooo, siema MAKbet! :listen:
Nadal rzeźbisz? ;-)
A póki co zbieram masę... tylko ,że raczej tą tabletkową.
Krolik1993 pisze:MAKbet, ja jestem zdania, że bromazepam to lek, a kodeina brana w dawkach ponad 10 razy większych niż zalecana to narkotyk.
W ogóle to dostałam nowe leki: kwetiapinę i lamatryginę. ;) Pomogą na moje zachowanie tu na forum? ;>
Kwetiapine brałem dosłownie około tygodnia, odstawiłem gdy wypiłem do niego dwa piwa. Wylądowałem na toksykologii bełkocząc i się zataczając
EDIT: tam na toksykologii jak po trzech dniach doszedłem do siebie to się ubierałem, wychodziłem z tajniaka ze szpitala do żabki po dwa piwka i dwie setki
w3ird pisze:Nie pij, chyba, że chcesz skończyć bełkocząc jak tramadolol
Kurcze, coraz częściej ćpam przed monitorem. Teraz jestem na 3mmc i siedzę w knajpie o kodeinie :-D Ale jest muzyka i jest dobrze ;-)
Jakąś muzyczkę bym puściła, tylko nie wiem jaką.
Kawę zrobiłem, Słucham radia hardcore i gram/zamulam na zmianę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.