Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
metylofenidat :P

Albo jakiś inny zamiennik amfetaminy, który nie jest tak drastycznie szkodliwy. Podobno metylofenidat to jedyny stymulant, który jest neuroprotektywny. Ale jest go podobno bardzo ciężko dostać.
  • 86 / 5 / 0
Jest etylofenidat i tez jest neuroprotekcyjny
Mi sie marzy stymulant lub jakis mix co by wplywal jedynie na glowe tzn myslenie, clear head i blyskotliwosc
  • 29 / / 0
Chciałbym sam wyhodować pejotl i go zjeść.
  • 1957 / 230 / 0
DMT, Vicodin (Hydrokodon), kokaina, to tak z realnych marzeń.

Z nierealnych chciałbym MDMA bez empatii, zejścia, i skutków ubocznych. Coś takiego jak w Limitless też by się przydało.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 0
Chcialbym kiedys mieć LSD w płynie i zrobić sobie swoje blottery. Albo wkrapiać tu i tam.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
raven gray pisze:
Chcialbym kiedys mieć lsd w płynie i zrobić sobie swoje blottery. Albo wkrapiać tu i tam.
Ciekawe czy LSD w płynie jest bardziej trwałe od tego na blotterach. Moim marzeniem jest jak większość z was czyste LSD a nie jakieś legalne nBOME-y.
  • 30 / 1 / 0
Hej! Mi się marzy.. w tym momencie... 1. nbome, 2. LSD, 3. DMT, 4. grzyby. Dwa pierwsze próbowałam, reszta jest marzeniem puki co ; )
  • 98 / / 0
mefedronix i morfinka CUT!
mleko i miód czekają na mnie po drugiej stronie
  • 199 / 2 / 0
ayahuasca sroga dawka i zeby dala srogo po dupie tak żeby się ćpańska odechcialo już do końca życia .
  • 222 / / 0
DMT, najlepiej Ayahusca podczas jakiegoś rytułału...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.