Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 33 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: thehyper »
Rewelacja, AKB w obu wersjach są w moim odczuciu przyjemniejsze niż UR-144. Znakomicie relaksują, wprowadzają w sen. Nie zauważyłem efektów ubocznych jak w przypadku AM-694 czy 2201. PB-22 i BB nie przypadły mi do gustu.
  • 303 / 4 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: LSD 1943 »
Jaki jest czas działania do zupełnego zaniku efektów?
  • 425 / 3 / 0
Ja już po jakimś czasie palenia 1-5 razy dziennie miałem tak, że (przynamniej przy pierwszym paleniu danego dnia) przy użyciu odpowiednio dużej dawki - takiej, że byłem dość solidnie zjarany :gun: działało mocno prawie dokładnie 50 minut, po czym bardzo szybko schodziło.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 19 / / 0
Dobry kanna. Podobny do mj w malych, srednich dawkach. W duzych pewnie dysocjacyjny.
  • 142 / 1 / 0
Fake hash 1:10 zamiata-tylko przydałby się jakiś zapaszek bo ten dodany kanabis to kostką rosołową wali hehehe
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 19 / / 0
Szybko rosnącą tolerancja i sam proszek w sobie jest po prostu tragiczny w zapachu. Po spaleniu mam zawsze mdłości przez pierwsze kilkadziesiąt sekund.

Scalono
| 13 |

Ja miałem zawsze bialy sort i pachniał przeokropnie słono. Nijak nie podobny do kstki rosolowej.
  • 51 / 1 / 0
czym sie rozni akb-48 od 5f-akb-48 ? moca ? dlugoscia dzialania ?
  • 272 / 6 / 0
Znaczna różnica w mocy. Np. maczana na zwykłym akb48 w proporcji 1/20 jest średniawka. A z podstawnikiem fluorowym 2 buchy już urywają łeb.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Mam pytanie. Czy też tak macie przy paleniu prochu z czymś np . jak ja z tytoniem że macie ogrome mdłości ? U mnie tak jest w 90 procentach. I nie gadajcie ze to fluor.
  • 992 / 17 / 0
Akb-48 - miejscami nie odróżnienia od indyki, długi 3 godzinny haj, doskonały sen, rozkmniny takie sobię, raczej substancja na poleżenie, posłuchanie muzyki, relaks czill, zero paranoii. Nie da się przepalić, przelanie=sen Wydajność niska.
5F-AKB48 - miejscami czuć podobieństwo do zwykłej akb, długi (jak na mocne kanna) haj, bez tolery spokojnie 2-3 godziny, sen tak po tym kanna też dobry, rozkminy... wow, substancja do... sam nie wiem czego. Mocno i fajnie, masakruje pamięć, taka indyka+aem-2201, dysocjacyjna pustka, podróże w czasie, utrata ego - lepiej nie przedawkowywać.

Różnica jest znacząca pod wzgledem mocy, 1 gram 5f-akb na 25 gram, to ostra jazda, jednak pojawiają się np. paranoje na zwykłym akb ich nie uświadczyłem.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.