Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
leiche pisze:
Codeine, weź się zdecyduj. Co chwila zmieniasz zdanie.
BTW, powodzenia w abstynencji.
Nie biorę od 15 dni.

Nie powinno się łączyć. To jest moje ostateczne zdanie.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: imdma »
codeine

zapoznalem sie z twoja opinia i ja szanuje, ale mimo to kusi mnie by sprobowac tego mixu.
biore 300mg/24h moklobemidu w dwoch dawkach i planuje zazucic 75mg kodeiny. malo, ale mysle wlasnie, ze ty popelniles blad przesadzajac z dawka, gdyz imao nasilaja dzialanie opioidow. dlatego wole zaczac od mniejszych dawek by zobaczyc jak silny jest ten efekt (pozniej zawsze moge zwiekszyc). a drugim powodem jest bezpieczenstwo.

jak bede po, opisze efekty.
Uwaga! Użytkownik imdma nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
imdma pisze:
zapoznalem sie z twoja opinia i ja szanuje, ale mimo to kusi mnie by sprobowac tego mixu.
biore 300mg/24h moklobemidu w dwoch dawkach i planuje zazucic 75mg kodeiny.
Ja zarzuciłem tak dużą dawkę bo mam (a właściwie miałem) sporą tolerancję na opiaty. Zarzuć małą dawkę i obserwuj efekty, ale zapewniam cię, że kodeina po moklobemidzie nie spodoba ci się.

Pozdro i napisz jak było :)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
1
dawka:
300mg/24 moklobemidu + 120mg kodeiny (filtrowana z antodolu 15, wiec i musze przyjac dodatkowo ok. 500mg paracetamolu - imao zwiekszaja dzialanie przeciwbolowe nlpz, wiec intereakcja malo niebezpieczna).
efekt:
nie zauwazylem roznicy w zmienie charakteru dzialania kodeiny, moze o okolo 10% silniejsze dzialanie w stosunku do dawki.
2
dawka:
wszysko jak wyzej, tylko 165mg kodeiny.
efekt:
jak wyzej.

wnioski:
polaczenie moklobemidu z kodeina nie jest niebezpieczne, efekty dzialania kodeiny sa takie same, moze troszke silniejsze. brak innych objawow ubocznych. watroba niebolesna.
(obserwacje subiektywne, eksperymentujac z wyszymi dawkami dopisze jak zauwaze cos ciekawego).
Uwaga! Użytkownik imdma nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Ja pierwszy raz przyjebałem kodeinę w 4. dniu brania moklobemidu (300mg/d) i nie odczułem wtedy zwiększonego działania.

Długo bierzesz już moklobemid?

Ale teraz weź jedź moklobemid przez tydzień, albo dwa i przypierdol kodeinę. Zobaczysz, że działanie kodeiny będzie inne, mniej przyjemne, bardziej pobudzające.

P.S.
Nie powinno się brać ŻADNYCH ilości paracetamolu przy kodeinie. Pisze o tym na ulotce. Bo jak będziesz jadł już moklobemid tydzień albo dwa i wrzucisz paracetamol to może być nie przyjemnie.

P.S. 2
A tak wogóle sory, że nie składnie piszę ale się zbuchałem.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bgo »
czessc moze to nie ten watek ale dałem sobie spokój z opiatami typu coda i rzuciłem antydepresanty i jestem już po trzech przejażdzkach z panią helenką to ni edo opisania po 5 latach znowu się zakochałem i przyjeła mnie z otwartymi ramionami ona o mnie nie zapomniała ta piękna pani...
Uwaga! Użytkownik bgo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
codeine

ja bralem kode 12 i 13 dnia kuracji moklobemidem i tak dzialalo.
na sylwestra (20 dzien) mam zamiar przygrzac 200 - 250 mg (dla mnie to normalna dawka) i zobaczymy jak bedzie. opisze efekty :).

P.S.
u mnie nie pisze :).
"moklobemid moze zwiekszac dzialanie ibuprofenu lub innych niesterydowych lekow przeciwzapalnych" <- tylko to pisze co mozna by odniesc do paracetamolu.
pozatym szukalem tez na www.mp.pl i rowniez nic.

wiec skad to info?
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
bgo ta piękna pani helen- to zwykła kurwa płacisz jej w końcu nie? a więc ona o nikim nie zapomina heheh...
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bgo »
Ale nieraz dobrze się dać oszukać hehe
Uwaga! Użytkownik bgo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Podawałam wyżej treść wszystkich ulotek do moklobemidu. Nie ma tam żadnych szczególnych restrykcji jeśli chodzi o NLPZ, przynajmniej w wersji podanej przez pharmindex.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.