...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 83 / / 0
Ładnie napisane koleżanko, tylko do kolegi Divinity musi dojść na ten moment to co często Blu pisał.
Mianowicie, idz do Monaru/terapia itp./itd. ja od siebie dodam że myslenie przyjdzie potem.
Uwaga! Użytkownik kneht nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
cesky_kozel
  • / / 0
Re: Mój kochany pamiętniczku...
Nieprzeczytany post autor: cesky_kozel »
terapia oczywiście.
takie rozpisanie sie też jest dobre, mam nadzieje że jakiś moder tego nie wywali...
  • 130 / 6 / 0
Witajcie. :)

W pewnej chwili powróciłem do normalności. Od kilku dni dobieram sobie zajęcia by nie mieć chwili wolnego czasu,pomaga mi to nie myśleć o nałogach a w chwilach słabości odwrócić uwagę :-)

Co do terapeuty to tak. Wybiorę się w następnym tygodniu.

No i nie pozostaje mi nic innego jak wiara we własne możliwości.

@Ile umiesz dostrzec: Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile siły wydobyłem z twojego tekstu i ile rzeczy mi uświadomił. :)
Doskonały w 100% opis mojej osoby i sytuacji w tamtym okresie.

Dziękuję.

Ps. A dziewczyna niestety już nie wróci,spanikowała po całości. Uciekła do innego ogłaszając światu że są razem.
Ogólnie spomplikowana sytuacja. Ale i tak jej kiedyś podziękuję,bo to ona popchnęła to domino :)

Ps2. Słuchawki na uszy i idę na spacer :-)
  • 677 / 1 / 0
Niech Ci Bóg da rzucenie tego ścierwa na zawsze, pozdrawiam i życzę powodzenia.
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.