Najmniej palę na trzeźwo siedząc samemu - praktycznie wcale.
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Najmniej: dysocjanty, psychodeliki
najmniej zdecydowanie po psychodelikach,poprostu nie podchodzą mi wtedy,i praktycznie nie pale podczas tripa :-p
Najmniej...na trzeźwo, pod warunkiem, że nie muszę wychodzić z domu, bywa, że wystarczą mi 3 fajki na dzień (średnio palę pół paczki dziennie, ale jak leżę na dupie jakoś mniej mnie ciągnie)
Po dysocjantach czy psychodelikach palę normalnie, wbrew temu co pisze większość użytkowników w tym temacie.
Średnio: Opio
Mało: Psychodeliki
Przekwas pisze:Najwięcej się pali po nikotynie - człowiek chce tylko więcej i więcej.
Po MJ jaram jak smok - 3 faje na dojebke prawie że pod rząd ( bywało i bez 'prawie').
Do kawy zawsze też z 3 kiepy zjaram...
Alko - wiadomo, paczka idzie w parę godzin.
Najmniej paliłem po cytyzynie :-p
PS: choć to nie drag - szkoła - przerwa bez peta? No way.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.