Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ten wypierdol o którym piszesz wyżej osiągnąłeś twoim zdaniem dzięki połączeniu z pente, czy to raczej efekt kumulacji?
I jak po wszystkim oceniasz tą substancję w porównaniu z a-pvp, podtrzymujesz opinię że słabsza? Ma to w ogóle swój charakter, tzn. jakościowo faza różni się od pvp?
Sorry za przesłuchanie ale będę brał próbkę na testy i nie wiem czy warto. Pzdr
A jak się zastanawiasz czy brać darmowego sampla to bierz, bo ja nie żałuję. Może będziesz miał tak samo jak ja miałem gdy dorzucisz pentedron. :-D Moje wyobrażenie o SROGIM overdosie czystego speeda wyglądało właśnie tak jak 50mg a-pvt w godzinę i poprawione 15mg a-pvt z 30mg pentedronu jako ostatni sniff. Trzymało prawie 2h, po tych 2h dopiero mogłem usiąść i nie robić wiatraczków wszystkimi kończynami.
Zresztą, bierz sampla, sam ocenisz. :-)
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
czy może lepiej waporyzować/pr? jakie wtedy jest dawkowanie?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.