Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 180 / 0
No i jak tam po testach :D
Ten wypierdol o którym piszesz wyżej osiągnąłeś twoim zdaniem dzięki połączeniu z pente, czy to raczej efekt kumulacji?
I jak po wszystkim oceniasz tą substancję w porównaniu z a-pvp, podtrzymujesz opinię że słabsza? Ma to w ogóle swój charakter, tzn. jakościowo faza różni się od pvp?
Sorry za przesłuchanie ale będę brał próbkę na testy i nie wiem czy warto. Pzdr
Ostatnio zmieniony 09 września 2013 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1628 / 196 / 0
Po testach to jeszcze nie bo z 250mg to mi jeszcze ze 150mg zostało, a to dlatego, że jakieś toto nijakie. Próbowałem palić z peta w takiej ilości co alfę to był kop, ale bez kopa. :huh: JEBUDU tętno up, łapy się trzęsą, ale chwila chwila, gdzie ta euforia? Za drugim razem to samo i sobie odpuściłem. Dym ma lżejszy o wiele, tyle mogę powiedzieć na + przy paleniu. Próbowałem powtórzyć akcję z pentedronem na drugiej osobie. Nie wyszło. Komentarz był taki: "no fajnie, tak delikatnie, a tam było coś oprócz pentedronu?" Słabsze jest, ale to akurat spodoba się tym, którzy nie mogą znieść normalnej alfy, więc czy to plus czy minus to sam musi każdy ocenić. Co do charakteru to ciężko stwierdzić, bo testowałem to narazie dwa razy z czego ten drugi raz z paleniem to nie powinien się nawet liczyć. :-/

A jak się zastanawiasz czy brać darmowego sampla to bierz, bo ja nie żałuję. Może będziesz miał tak samo jak ja miałem gdy dorzucisz pentedron. :-D Moje wyobrażenie o SROGIM overdosie czystego speeda wyglądało właśnie tak jak 50mg a-pvt w godzinę i poprawione 15mg a-pvt z 30mg pentedronu jako ostatni sniff. Trzymało prawie 2h, po tych 2h dopiero mogłem usiąść i nie robić wiatraczków wszystkimi kończynami. %-D O dziwo fizycznie bardzo spoko, psychicznie też. Zjazdu brak oprócz bezsenności do jakos 5-6 rano, nie wiem dokładnie.

Zresztą, bierz sampla, sam ocenisz. :-)
  • 766 / 133 / 6
Wnioskuję o przeniesienie tematu do działu dotyczącego research chemicals, ponieważ a-PVT nie jest pirolidynopentiofenonem, a pirolidynopentiotiofenonem, zatem należy jej się miejsce obok metiopropaminy.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 283 / 1 / 0
A wie ktoś jak jest z toksycznością, zwłaszcza dla wątroby ? Tak samo jak z MPA i thiotionem czy bardziej bezpieczne.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Mniejsze dawkowanie czyli ładujesz w siebie tego mniej czyli mniej roboty dla wątroby. Poza tym wszystko co jest na tiofenie będzie miało podobną szkodliwość i różnicę robi tylko dawkowanie.
  • 680 / 43 / 0
dawka 50mg sniffem będzie ok? dorzucać czy lepiej raz a porządnie?
czy może lepiej waporyzować/pr? jakie wtedy jest dawkowanie?
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 283 / 1 / 0
Re: alfa-PVT
Nieprzeczytany post autor: Marines »
Jak myślicie ile wytrzyma alfa-pvt szczelnie zamknięta w worze w ciemnym suchym miejscu ?
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Jak jeszcze w chłodnym to na pewno kilka lat nawet.

Wnioskuję to po stabilności MDPV w roztworze wodnym (roztwór stał ponad pół roku, a może nawet prawie cały rok nie pamiętam i nic się nie zdegradowało).
Ostatnio zmieniony 03 października 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 283 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marines »
A w temperaturze pokojowej długo wytrzyma ?
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Długo, roztwór MDPV stał w tem. pokojowej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...