Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Re: 5-API
Nieprzeczytany post autor: Dwxzcv »
Czy zarzucenie 5Api 2 dni po grzybach to dobry pomysł? Krzyzowka nie wystąpi?
  • 766 / 136 / 6
Nieprzeczytany post autor: Berig »
@Up
Działanie psychodeliczne ulegnie osłabieniu przez downregulację receptorów 5-HT2a, których psylocyna jest agonistą. Jednakże grzyby słabo agonizują 5-HT2b/c, które odpowiadają za większość efektów 5-API. Pierwszy kontroluje transportery serotoniny, dzięki czemu nasze mózgi zalewa fala przyjemności wynikającej z uwolnienia owego neuroprzekaźnika, drugi zaś inhibituje wyrzut dopaminy i noradrenaliny. Empatogenne efekty zostaną zachowane, śmiało zarzucaj :)

Następnym razem korzystaj z wyszukiwarki, bo temat był omawiany!
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 319 / 7 / 0
W sob przetestowałem ~100 mg. Wrzucone w bombce zrobionej z bletki ładowało się dosyć długo i stopniowo. W działaniu dość czyste i nienachalne - widoczna poprawa nastroju, lepszy odbiór muzyki, z biegiem czasu pojawiło się rownież naspidowanie oraz tryb 'talk shit to strangers'. Nie było zamotki i działania falowego znanego z APB, brak rownież jakichkolwiek efektów psychodelicznych, ale może miec to związek z zarzuconym dzień wcześniej 5-meo-miptem. Zejście łagodne i stopniowe, aczkolwiek uznać było cieżko jakieś 8h od aplikacji. Coś na zasadzie: ciało śpi, a umysł czuwa. Jointy przyjemnie wzmacniały fazę, ale ja tak mam ze wszystkimi serotogenikami ;). Podsumowując dobry środek jak chcesz być ogarnięty i dobrze się bawić.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Jako ciekawostka - po 200 mg przyjetych domiesniowo w ciagu doby, 25 mg 4-ho-mipta nie podzialalo na mnie w ogole. Strasznie sie nakrecalam na tryptamine w tym miksie, a kiedy juz ja wrzucilam, w ogole o tym zapomnialam. Moze mialam odwrotny efekt placebo, hehe. Kosmo byl zadowolony w identycznej konfiguracji.

Co do seksu, to trudna sprawa. Kiedy chcemy zaczac, to nie moge wyjsc z szafy, sesje zdjeciowe, szycie ubran, robienie muzyki, a po pieciu h trzeba dorzucic. :-D
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: czarnoskory »
Wawoj pisze:
Jako ciekawostka - po 200 mg przyjetych domiesniowo w ciagu doby
Ile najwiecej przyjelas na strzala?
Wawoj pisze:
25 mg 4-ho-mipta nie podzialalo na mnie w ogole
Tez mam cos takiego po duzych dawkach 5-api. W sensie zostawiam sobie tryptaminke w domu i jak wroce (na delikatnym zjedzie juz) to jestem taki wyczerpany po tych kilkunastu godzinach, ze nie moge sie skupic nawet na efektach tryptamin.
  • 3732 / 45 / 0
Zawsze 100 mg. Choc ostatnim razem chyba bylo troszke za bardzo.
Nie tyle, ze nie moglam sie skupic, po prostu zadnych nie doswiadczalam. Nastepnym razem wrzuce przed api i wiecej.
CosmoDo pisze:
  • 322 / 2 / 0
czy senność po 5-API oraz 5-APDB świadczy o czymś, czym powinienem się przejąć? Dawki po 100mg. Dwukrotna próba 5-API doprowadziła tylko do dwugodzinnej drzemki, trzy próby z 5-APDB były różne - pierwszy raz niemal placebo, drugi - euforia, empatia, nieco pastelowe kolory, trzeci - drzemka. Ktoś się z czymś podobnym spotkał?
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 3732 / 45 / 0
Ja sie spotkalam z tym u siebie po efedrynie. Przyznam, dziwne. Ogolnie jestes nadpobudliwy? Wiem, ze amfetamina dziala uspokajajaco na ludzi majacych ADHD. Podobno.

W najblizszym czasie zamierzam stestowac 80 do 100 mg (i.m.) C30 nbome. Jakies przeciwskazania procz cisnienia? Na codzien mam b. niskie i nigdy nie milam z tym problemow nawet w b. dziwnych miksach.
CosmoDo pisze:
  • 322 / 2 / 0
Ciężko mnie nazwać nadpobudliwym :) poza tym "typowe" stymulanty - ketony, etylofenidat czy MPA działają na mnie zgodnie z ulotką.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 360 / / 0
Bazując na tym co pisze surv w zestawieniu, to 5api może powodować senność/apatię ze względu na blokadę wychwytu zwrotnego. O ile dobrze zrozumiałem...
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.