Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Obszedłem swoje trzy polanki gdzie zebrałem łącznie ponad 150 sztuk
Jednak dzisiejsza wyprawa miała za zadanie szukanie nowych spotów (mj) na przyszły rok, zamiast tego trafiłem na super łąkę o wielkości kilkudziesięciu hektarów Teren generalnie podmokły ze skoszoną trawą, w miejscach o niewielkich wzniesieniach rosły setki łysic po dwadzieścia parę w jednym miejscu Zebrałem tyle ile się dało, pojemnik 2,4 litra uciśnięty na maksa
Nie zamierzam tego liczyć ale będzie ich z 1000 sztuk :yay: :-D Mogłem zebrać więcej tylko późno się zrobiło a do samochodu miałem spory kawałek
Hank pisze:Mazowieckie płn-wsch nicość. Dzisiaj zrobiłem ponad 20km po okolicy w ok 3h i nic. Tereny wydawało by się idealne, mokro, krowie kupy, jeże itd.. Trzeba się wybrać następną razem samochodem
Menda8888 pisze:Małopolska: Wczoraj znalezione ok 80 sztuk z czego sporo małych zostawionych:D łąka wielka ale tylko w jednym miejscu rosły;]
@up: Dla mnie jest niemożliwością, że tam ich nie ma. ;-)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.