Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 166 / / 0
Czy GBL może pomóc podczas przedawkowania beta-ketonów?
  • 54 / 4 / 0
Zależy co przez to rozumieć - złagodzi lub zlikwiduje panikę, a nawet "uśpi" w większych dawkach, ale raczej należy mówić, że zerwie film.
  • 36 / / 0
jeżeli wciągnąłeś dużo gramów i potem nagle za pół godziny chcesz się uśpić to prędzej się zlejesz niż zaśniesz (true story, zwieracze puszcza przy 15ml)
  • 1 / / 0
i tu sie nie zgodze odpowiednia dawka nawet po zjedzeniu 2 g "koksu" polozy cie spac czy tam urwie film jak kto woli
Uwaga! Użytkownik pawel_pawel1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 11 / 0
Po stymulantach 'odpowiednia dawka' zmienia znaczenia, sam raz załadowałem 12 ml w mniej niż trzy godziny na pusty żołądek na namiotach ze znajomymi, urwał mi się film ale zachowywałem się normalnie (rozmawiałem, macałem koleżanki) a zasnąłem dopiero jakoś godzinę od ostatniego wrzutu i to prawdopodobnie z wycieńczenia (2 dni melo non stop na różnych specyfikach).
Identycznie kolega, po wrzuceniu 2c-p (fenyloetylamina nie stymulant, ale pobudza w pewien sposób umysł) strzelił jwh, jakieś 4 klony (2mg każdy) a potem poprawił 6stką giebla i nie ścięło go - chodził z nami od ~21 do 7 rano po lesie.

Moim zdaniem przy przedawkowaniu stymulantów uśpić się ciężko, ale w pewien sposób można załagodzić objawy zejścia i spowolnić akcje serca (chociaż ja przy mixie gbl + stymulanty czuję się jeszcze bardziej wypierdolony i zachowuje się jak naspidowana tchórzofredka)

poprawiłem "tryptamina" na "fenyloetylamina"
F.
  • 565 / 7 / 0
Pierwsze slysze, zeby po takiej dawce urwal sie film, a nie zmulilo na tyle, zeby zasnac. Skad miales gbla?
  • 168 / 11 / 0
FreeOfMe pisze:
Pierwsze slysze, zeby po takiej dawce urwal sie film, a nie zmulilo na tyle, zeby zasnac. Skad miales gbla?
Stąd gdzie wszyscy kupują. Dobrej jakości. Przypuszczam, że to wina mahometa i efki dnia wcześniejszego.
  • 35 / / 0
Widzę że temat się wyczerpał , a chyba jest dość ciekawy.
Może ktoś coś jeszcze dorzuci.
  • 554 / 14 / 0
Niekoniecznie uśpi. Normalnie usypiają mnie 2ml, po maratonie z 3mmc 4,5ml nie dało rady, zamiast tego doświadczyłam objawów przedawkowania pod postacią drgawek, arytmii, rozregulowanego ciśnienia, zawrotów głowy, mdłości itd.

Ponadto byłam świadkiem kilku sytuacji, gdzie przedawkowanie stymulantów i gbla kończyło się, mniej więcej, tak.
  • 427 / 2 / 0
Rok temu okolice sylwestra(przed w trakcie i po) lecialem kilka dni na przeroznych stimach, glownie 6apb, 3mmc, amfa i 4fma. Kilka totalnie bezsennych nocy. Po tych kilku dniach wystapila dosyc spora psychoza tzn z niewyspania zaczolem widziec przerozne rzeczy ktore tak naprawe nie istnialy i ktorym stopniowo zaczal towarzyszyc lek (kto niespal kilka nocy przez fuke ten wie ocb) i o ile w dzien potrafilem to zniesc to w nocy przybraly na sile tak ze juz naprawde zrobilo sie nieciekawie, istne kino przed oczyma z repertuaru horror. Pomyslalem ze wylacze sie gblem i to byl mega blad, polewka na sen(nie pamietam ile ale duzo, mniejsze polewki w ogole nie dzialaly) skutkowala tym ze psychoza przybrala na sile i niby film sie nie zerwal ale lezac co chwile pierdolilem cos do siebie i wlasnie tego nie pamietalem czego nie mozna powiedziec o innych domownikach %-D %-D
Takie minutowe zrywy filmu w ktorych bardzo pobudzony pierdolilem i gestykulowalem do siebie, nikomu nie polecam takieo stanu :nuts: Doszedlem do siebie po dwoch dniach kiedy udalo sie usnac bez giebla i naturalnie wypoczolem.

Wniosek? Stimy + GBL staowczo nie polecam
Ostatnio zmieniony 24 września 2013 przez dekadan, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.