Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
zWidzian pisze:Coś szerzej?
[ external image ]
Miejsce - Polska południowa, Gorce. Dodam, że to już moja trzecia wyprawa w tamte rejony. Poprzednie dwie odbyłem rok temu z marnymi efektami, kilka sztuk nie wartych nawet konsumpcji. W tym roku obrałem inny szlak i w końcu znalazłem miejscówkę. Dla zainteresowanych tamtejszymi rejonami powiem tak: Można przejść całe Gorce i nie natrafić na grzyby. Zbiór ze zdjęcia to plony z jednej małej polanki, niepozornej, ale wilgotnej i upstrzonej odchodami, prawdopodobnie owiec.
pokolenie Ł.K. pisze:Chodziło mu o post Akodeena, Twój w momencie gdy odpisywał był jeszcze niewidoczny.
Forest_Druid pisze:Duchy lasu w końcu doprowadziły mnie do celu.
w tym roku mam nadzieje na srogie zapasy na cały rok.
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.