Mam spory problem, ponieważ w tym roku zagalopowałem się i za mocno ususzyłem moje maleństwa. Lekki wiór się z tego zrobił. Pytanie do was (tylko mnie nie załamcie), czy jest możliwość ponownego nawilżenia ziela?? Przynajmniej do tego stopnia żeby się tak paskudnie nie kruszyło. Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Wszelkie uwagi będą bardzo cenne.
Z góry dzięki.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Zbiory uratowane. Ziele doskonale wchłonęło wilgoć ze skórek z cytryny. Teraz jeszcze dałem skórke z pomarańczy (dla odmiany). Ciekaw tylko jestem, czy smak będzie miało cytrusowy... Jeszcze raz dzięki!
Jean Cocteau
Ja gdzieś czytałem że dobre są skórki po greipfrucie jak się suszy. Do słoika z lolem się je daje: są przeciw grzybicze a przy tym mogą nadać stuffowi fajnego aromatu. Sam jeszcze nie sprawdzałem, ale mam zamiar.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
A co do grapefruita to dałby może troche egzotycznego smaku co może być ciekawe. Na dniach wypróbuję to zdam relację:)
1. liść od sałaty (neutralna w zapachu), skórke jakiegos owoca (daje zapach), ziemniaka obranego (średnio-neutralny), szczelnie z paleniem zamykamy na noc, rano wyjmujemy lisc/skorke/ziemniaka czy co tam wymyslicie, troche mieszamy materiał trzymamy w tym worku do nastepnego rana ale juz bez liscia/skorki/ziamniaka czy co tam wymyslicie i rano sprawdzamy czy nam odpowiada
2. Spryskujemy materiał wodą (takim rozpylaczem) delikatnie, zamykamy w woreczku w ciepłym miejscu na pare godzin (4?) przekladamy do jakiegos pudełka ale leciutko przewiewnego do rana, sprawdzamy rano czy nam pasuje
TYLE ;P - znam jeszcze jeden zajebisty sposob ale sam go wymyslilem i chce byc unikatowy ;P
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.