Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
gorzej jak spotkasz menela i będzie go suszyło i będzie chciał łyka :-)
Ehhh, wczoraj odwiedziłem 7 aptek, w żadnej nie ma gliceryny 50g w szklanej butelce. Krople Żołądkowe ojca Grzegorza Benedykta Lewandowskiego na razie nie pomogą mi na zgagę :-/
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Alojzy13 pisze:Hanka, a jak reaguje nakrętka pod względem szczelności?
@drobiv - zacytuje sam siebie:
butelka szklana po glicerolu i zmiana etykiety na samoprzylepną samoróbkę z napisem na przykład "KROPLE ŻOŁĄDKOWE: r-ór do rozcieńczeń". Bezprzypałowe do stosowania na codzień :D.
Pół godzinki zabawy i mam nalepkę na butelkę z gliceryną, znaczy z GBL po glicerynie:
[ external image ]
Jutro tylko kupić kartki samoprzylepne, zadrukować i wio do roboty :yay:
scalono - wawe
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Dla tych ktorzy maja przypal ze strzykawkami polecam krople visine, pojemnosc 15ml. Po odkreceniu korka na pierwszy rzut oka normalne szczelnie zamkniete nie do napelnienia krople, jednak gdy sie przyjzec dozownik mozna ''zdjac'' i bezprzypalowo strzykawka napelnic buteleczke, a w korku miesci sie dokladnie 1.5ml ;-) gbl nie rozpuszcza tworzywa z jakiego sa wykonane.
ziele pewnie chodzi ci o taki pojemniczek
[ external image ]
Tez naddaje sie do g, pewien spzedawca jak jeszcze prowadzil interes dawal probki 25ml w takich pojemniczkach, u mnie włazience mozna pelno takich znalezc ale akuat po biosilku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.