Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Niemal wszystkie drzewa uschły i pokąsały rękę ogrodnika, so, nie sadzę już nic, oprócz kwiatów. :-)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1259 / 10 / 0
ja zło doprowadziłem do rangi sztuki
wiedząc, że moi znajomi wykazują bezsensowny lęk przed dużą ilością tabletek pakowałem rulony acodinów do dużych kapsułek (wtedy cirrus) wychodziło ok. 10 no i tyle przecietny szarak jeszcze był w stanie przełknąć.
Tylko potem powstał u mnie na mieście mit jakiego to Cirrus ma kopa.....
  • 336 / / 0
No jak nad nim popracować trochę to ma kopa zajebistego :D
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 499 / 2 / 0
zaznajomiłem bardzo dużą ilość ludzi na DXM, najpierw mnie wszyscy olewali ale po 1 razie większa cześć zmieniła zdanie :]
  • 1290 / 7 / 0
Kiedyś, ponad rok temu, akurat po maturach zapoznałem z DXM moich 2 dobrych koleszków, których znałem już po parę lat na łba i to był jeden, jedyny raz. A tak to nikogo nie nakłaniam, nie namawiam na zarzucanie DXM, zawsze polecam jakąś ciekawszą wg mnie substancję.
  • 357 / 2 / 0
Ode mnie wyrosła jedna gałązka, jednak wiatr ją odłamał i teraz kieruje się ku dołowi...
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 425 / 3 / 0
Jedna osoba, bardzo się jej spodobało. Mam szczerą nadzieję, że przejdzie raczej w stronę zwiedzania innych wymiarów niż chlania :-)
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 37 / / 0
Swego czasu (4-5 lat temu) opowiedzialam o doswiadczeniach kilku osobom, a moze 2-3 z nich sprobowaly. Efekty dosc tragiczne (jedna osoba miala bad tripa i przez 2 h musialam ja przekonywac, zeby nie szla sie zabic, inna miala ciezkie wkrety niekoniecznie pozytywne), w zwiazku z czym zajule, ze je zaznajomilam i teraz na pewno juz bym tego nie zrobila.
Poza tym, nie chcialam, zeby mi zabierali kolejke w aptekach ;)
  • 255 / 7 / 0
1. Mslalem ze typy 1 raz jedza dexa , ale okazalo sie ze "ten akodin kiedys cpali" ogolnie
ogarniali faze W HOOOOY!
2. reakcja alergiczna , pozniej przeszlo i przezycia na plus nie powrocil to d/
3.
faza wspaniala , tanczenie , rozkminy , dysocjacja psychodela kosmos
  • 488 / 13 / 2
Wkręciłem w dexa kilka osób głównie przez neta :)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.