Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
wiedząc, że moi znajomi wykazują bezsensowny lęk przed dużą ilością tabletek pakowałem rulony acodinów do dużych kapsułek (wtedy cirrus) wychodziło ok. 10 no i tyle przecietny szarak jeszcze był w stanie przełknąć.
Tylko potem powstał u mnie na mieście mit jakiego to Cirrus ma kopa.....
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Poza tym, nie chcialam, zeby mi zabierali kolejke w aptekach ;)
ogarniali faze W HOOOOY!
2. reakcja alergiczna , pozniej przeszlo i przezycia na plus nie powrocil to d/
3.
faza wspaniala , tanczenie , rozkminy , dysocjacja psychodela kosmos
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.