Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
centrum śląska okolice katowic mam kilka potencjalnych miejsc
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
dobry masz jakies miejscowki ?
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
pierun oblukaj czy cos jest planuje wyprawe wiec dobrze wiedziec czy cos wyrasta
kolo a z ktorej czesci mazowsza jestes?
no dzis rano sporo popadalo
  • 33 / / 0
Z mazowieckiego? Ja też a dokładniej ze Skierniewic. Co powiesz na wspólne grzybobranie? :)
  • 67 / / 0
może ktoś z Katowic chętny na wspólne grzybobranie albo zna i poleca ciekawe miejsca w okolicach;)
:nolove:
  • 163 / 5 / 0
hyperealista spoko mozemy sie wybrac skierki to juz łódzkie chyba ale niedaleko blonia ta sama czesc mazowsza co moja
czekam co ty na to i moze przeniesc rozmowe na gg lub poczte
  • 1 / / 0
może ktoś chciałby eksplorować kampinos i okolice (najlepiej od strony warszawy)?
I prophesy disaster
  • 2 / / 0
ktoś chętny na Grzyboszukanie?? łódzkie wschodnie.. napisałem wczesniej ale podalem nazwe miasta i skasowali post

A teraz przenieśli, złoczyńcy jedni. Pisz w odpowiednich tematach. ;-) -dsn
Uwaga! Użytkownik Pierun_Siarczysty nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.