Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Kredaguma pisze:Masz tyle heroiny, że wystarczy na ciąg???
Mam póki co wystarczającą sume pieniędzy żeby starczało
Kredaguma pisze:Jak ten ciąg niby wygląda, tj przeciętnie ile razy dziennie i jakie ilości?
Kredaguma pisze:Skręt już był? Wzywało się pogotowie z powodu skręta?
Kredaguma pisze:Jak wyglądają twoje relacje z rodziną?
Blue_Berry pisze:grzeje od razu po wstaniu z łóżku a potem po jakiś 8h znowu mniej więcej 30-40mg bo póki co, taka ilość mnie dobrze robi
Jestem ze Szczecina.
.
Bierzesz wysokie dawki, więc gdy zabraknie tobie towaru, to będziesz miała ogromne kłopoty. W razie skrętu, ratuj się metadonem, powinnaś zawsze mieć zapas metadonu w razie jakiejś tragedi. kodeina też lekko złagodzi skręt, ale i tak będzie boleć.
.
Gdybyś chciała dokładnych rad, jak acetylować morfine (tabletki, roztwór, ampułki, czopki, opium), to zapraszam do odpowiednich wątków czy do knajpy opio, a tam sobie pogadamy o tym. Chyba że chcesz na priv? No, to popłynełaś na wielkie wody, możesz już nie zawinąć do portu.
Bierzesz wysokie dawki, więc gdy zabraknie tobie towaru, to będziesz miała ogromne kłopoty.
Mówisz o H? 30-40mg to nie są duże dawki
W razie skrętu, ratuj się metadonem, powinnaś zawsze mieć zapas metadonu w razie jakiejś tragedi. Kodeina też lekko złagodzi skręt, ale i tak będzie boleć.
Gdybyś chciała dokładnych rad, jak acetylować morfine (tabletki, roztwór, ampułki, czopki, opium), to zapraszam do odpowiednich wątków czy do knajpy opio, a tam sobie pogadamy o tym. Chyba że chcesz na priv?
.
Przecież w Szczecinie jest program metadonowy, więc tam pod programem łatwo możesz sobie odkupić metadon, on wychodzi bardzo tani.
.
morfina jest super, wręcz doskonała, jednak morfina ma jedno straszne ale, bo morfina zażywana w ciągu traci wszelki urok! Dopóki bierze się morfine raz na jakiś czas, to jest super, idealnie, jednak gdy morfine podaje się codziennie, czyli gdy jest ciąg, to stopniowo morfina traci swoje działanie i jedynie co w praktyce odczuwa się po morfinie, to zanik skrętu i nic więcej. Przynajmniej TAKIE JEST ODCZUCIE. To nas zawsze strasznie wkurzało, że traciło się mnóstwo czasu i mnóstwo energi nie po to aby się mocno zaćpać, ale tylko po to aby się normalnie czuć, czyli aby znikły bóle i znikł straszny skręt! Drugie idiotyczne zjawisko przy morfinie jest takie, że obojętnie jak wielką ilość morfiny by się załatwiło, to w ciągu nigdy nie starczy to na więcej, niż na trzy dni! To trudno uwierzyć, ale tak właśnie było!
.
Takich minusow nie ma heroina. Pod tym względem heroina jest bardzo podobną do metadonu, tj. organizm w jakiś tam sposób dostosowuje się do wysokości dawki i stopniowo zaczyna odpowiednio reagować na jednakową dawkę. To mi się właśnie podoba w heroinie.
.
Ja na forum nie spotkałem skutecznej relacji acetylacji morfiny. Owszem, na forum spotyka się różne podręcznikowe przepisy chemiczne, też różne przyznane patenty, jednak bardzo mało jest łatwych domowych metod. Uwierz mi, że morfina właściwie zacetylowana daje super efekty. Przede wszystkim jest to ogromna oszczędność, bo nie zażywa się tak astronomicznych dawek morfiny.
.
Najbardziej ekonomiczne są tabletki po 100 lub 200 mg morfiny., gdy morfiny w ampułkach jest tylko 20mg.
Kredaguma pisze: Takich minusow nie ma heroina. Pod tym względem heroina jest bardzo podobną do metadonu, tj. organizm w jakiś tam sposób dostosowuje się do wysokości dawki i stopniowo zaczyna odpowiednio reagować na jednakową dawkę. To mi się właśnie podoba w heroinie.
Blue_Berry pisze:No ja póki co zauważyłam wzrost tolerancji więc nie wiem jak to jest z tym "przystosowywaniem sie organizmu" . Mogę mieć co najwyżej nadzieję, że ten mechanizm stanie w pewnym momencie i dana dawka będzie mnie robić przeż dłuższy czas.Kredaguma pisze: Takich minusow nie ma heroina. Pod tym względem heroina jest bardzo podobną do metadonu, tj. organizm w jakiś tam sposób dostosowuje się do wysokości dawki i stopniowo zaczyna odpowiednio reagować na jednakową dawkę. To mi się właśnie podoba w heroinie.
BB.wez sie odtruwaj czasem bo bedzie ciężko z tobą-bedziesz napierdalać dawki które twoje cialo ledwo przezywać bedzie a twoj mozg bedzie czul niedosyt.
zaufaj mi znam sie na tym ;-)
Ale zjechałem z tematu to pomimo tego znam sporo osób które ustaliły sobie pewną dawke dzienną i nie przekraczali jej bardzo bardzo długo i normalnie byli zadowoleni od świeta więcej pierdolneli i gitara grała.
Wiadoma sprawa że jak człowiek sobie narzuci w chój szybkie tępo ćpania to tolerancja nie będzie stała w miejscu a niestety będzie zapierdalała jak szalona.... dobra ide w kime i jeszcze w łózko zastanowie się czy teraz pierdolnąć czy z rana znając życie wyjdzie na tym ze i teraz będzie grana heroinka i z rana hehe. Pzdr
Ale zjechałem z tematu to pomimo tego znam sporo osób które ustaliły sobie pewną dawke dzienną i nie przekraczali jej bardzo bardzo długo i normalnie byli zadowoleni od świeta więcej pierdolneli i gitara grała.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7ebb4e5e-7679-4ae4-8276-32d3168b47d8/kiedsbylolepiej.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250621%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250621T153902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=9b981fb2df7a2b7c62a85ba1704a5ab1416f245808af3f14dbe052044b2c961c)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/euda_2025.png)
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE
Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/legalizacjaogranicznaproblematyczneuzywanie.jpg)
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną
Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/k-a092ct.jpg)
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?
Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.