Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 438 / 3 / 0
Uuuu... szkoda , no ja na szczęście mam 100% pewnego vendora. Oby nie było lipy. Zobaczymy :)
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 157 / 2 / 0
Czy tylko mi glikol wylewa się z pojemnika mimo szczelnego zamknięcia? Czemu tak się dzieje? Sprawdzałem już dwie różne buteleczki plastikowe...
  • 1203 / 21 / 0
No, w końcu dorwałem fenazepam ;) Odważyłem cały proszek na wadze i uznałem, że zrobię roztwór 1mg:1ml z glikolem propylenowym. Miesza się pięknie, gładziutko po paru minutach. Przelałem do brązowej buteleczki szklanej z szerokim gardłem (po jakiś kroplach). Mam nadzieję, że w temp pokojowej może sobie tak dłuższy czas postać zamknięte w jakiejś szafce.

Walnąłem na początek 0,6ml tego roztworu i trzepie pięknie %-D a dopiero parę godzin minęło, jest senność, zamota ale taka miła, do ogarnięcia :) Nie mam ochoty dorzucać, znając czas półtrwania to nie będzie dobry pomysł..
Zapewne świetnie sprawdzi się na zjazdy po różnych psajko czy jakiś stimsach czy po prostu do spanka jak ktoś ma problemy.
Podoba mi się póki co ;)
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2013 przez 420alldaylong, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1009 / 42 / 0
Mógłbyś porównać do innych benzodiazepin?
Jak z działaniem przeciwlękowym?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1203 / 21 / 0
Po jednym teście mogę napisać, że działa fantastycznie przeciwlękowo i wybitnie nasennie. Rozluźnia mięśnie za to bardzo słabo wg mnie. Przez ten długi czas działania ciężko mi porównać do innych benzo, które żarłem.

BTW SpalamTo - to Ty!? :) dawno Cię nie było, nie spodziewałem się spotkać Cię tu ;] pzdr!
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 952 / 3 / 0
wolalbym 1 g klona i zawsze wybiore :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 1009 / 42 / 0
420alldaylong pisze:
BTW SpalamTo - to Ty!? :) dawno Cię nie było, nie spodziewałem się spotkać Cię tu ;] pzdr!
Widzisz jakie życie bywa przewrotne. Również pozdrawiam ;-)
Czy ktoś może porównać działanie do clonow/alpry/rolek? Bo cenowo wychodzi bardzo atrakcyjne.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 952 / 3 / 0
jakie atrakcyjne za 6 zl masz 120 mg klona masz 10 paczek to masz ponad grama za 60 zl i lepiej dziala rozluzniajaco relaxujaco :)
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 934 / 12 / 0
SpalamTo pisze:
420alldaylong pisze:
Widzisz jakie życie bywa przewrotne. Również pozdrawiam ;-)
Czy ktoś może porównać działanie do clonow/alpry/rolek? Bo cenowo wychodzi bardzo atrakcyjnie.
Nie spodziewaj się niczego co można porównać do ww. Daleku mu do nich i większości innych również. Tak na prawdę ciężko mi znaleźć dziedzinę do której zastosowanie mam fenazepam, ja miałem z nim taki problem żę 1-2mg było jakieś takie ni to słabe ni to zbyt wyraźne, a większe dawki były już za duże, ale może to moja tylko przypadłość. Szalę goryczy przechyliła ta substancja kiedy podczas rozwarzania kilku g i rozpuszczania części w glikolu (maska, rękawiczki) i tak w jakis sposób zaaplikowałem sobie porcję bliżej nie określoną po której, końca tej nocy jużnie pamiętam, kolejny przebłysk kiedy normalnie już kojarzę jest 4 dni później, podczas których "normalnie" funkcjonowałem, całe szczęście że byłem na urlopie akurat. CZy działanie było dobre czy złe ciężko powiedzieć jak się nic nie pamięta :-) Ja zostawiam to dla ruskich
  • 1180 / 5 / 0
^ to tak jak u mnie tzn nie czuje się praktycznie dawek 1-2 mg a więcej to przedawkowanie i odzyskujesz kontakt po 3 dniach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.