Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanie - Po ile chodzi metadon na czarnym rynku? Ostatnio gość mi mówił że 30 zł za 100 mg.
moge wam w torbie wyslac za darmo, tylko ja nie mam na wynos bo zawsze z programu wypadalem to tylko moge tak 55ml metadonu i jakies 500ml wody z moimi zygami. HA!!
Co do róznych mitów i działania metadonu polecam strone www.methadone.org
LIBERATION-NAMA affiliated
together we can make a difference
co by kto robil na moim miejscy?
antler pisze: ja wlasnie mysle bo z jednej strony nie chce byc na niczym , z drugiej strony wiem ze pewnie znowu bede tak duzo cpac jak przedtem, z trzciej metadon jest zly i uzalezniajacy mooocno i czym dluzej tym gorzej z czwartej to mam Mozliwosc ------------------------------------------------------------------------------------ zeby zmienic na Buprenorfine , tylko nie wiem czy bym dostal subutex czy suboxone.
co by kto robil na moim miejscy?
Pozatym musiał byś się odtruć od metadonu i dopiero wskoczyć na buprenorfine. A to 10 dni męczarni...
Ja bym na twoim miejscu został na metadonie i jednocześnie napierdalał białko ;) Tj. jakbym był zdrowy na umyśle.
Ale to jest take..... jalowe.
=]
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75476,3785431.html
powiedz szczegolnie jak to dziala, i w tej samej instytucji co metadon, to jest przez program rzadowy placone czy zupelnie prywatnie to masz??
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.