Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanie - Po ile chodzi metadon na czarnym rynku? Ostatnio gość mi mówił że 30 zł za 100 mg.
moge wam w torbie wyslac za darmo, tylko ja nie mam na wynos bo zawsze z programu wypadalem to tylko moge tak 55ml metadonu i jakies 500ml wody z moimi zygami. HA!!
Co do róznych mitów i działania metadonu polecam strone www.methadone.org
LIBERATION-NAMA affiliated
together we can make a difference
co by kto robil na moim miejscy?
antler pisze: ja wlasnie mysle bo z jednej strony nie chce byc na niczym , z drugiej strony wiem ze pewnie znowu bede tak duzo cpac jak przedtem, z trzciej metadon jest zly i uzalezniajacy mooocno i czym dluzej tym gorzej z czwartej to mam Mozliwosc ------------------------------------------------------------------------------------ zeby zmienic na Buprenorfine , tylko nie wiem czy bym dostal subutex czy suboxone.
co by kto robil na moim miejscy?
Pozatym musiał byś się odtruć od metadonu i dopiero wskoczyć na buprenorfine. A to 10 dni męczarni...
Ja bym na twoim miejscu został na metadonie i jednocześnie napierdalał białko ;) Tj. jakbym był zdrowy na umyśle.
Ale to jest take..... jalowe.
=]
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75476,3785431.html
powiedz szczegolnie jak to dziala, i w tej samej instytucji co metadon, to jest przez program rzadowy placone czy zupelnie prywatnie to masz??
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.