Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanie - Po ile chodzi metadon na czarnym rynku? Ostatnio gość mi mówił że 30 zł za 100 mg.
moge wam w torbie wyslac za darmo, tylko ja nie mam na wynos bo zawsze z programu wypadalem to tylko moge tak 55ml metadonu i jakies 500ml wody z moimi zygami. HA!!
Co do róznych mitów i działania metadonu polecam strone www.methadone.org
LIBERATION-NAMA affiliated
together we can make a difference
co by kto robil na moim miejscy?
antler pisze: ja wlasnie mysle bo z jednej strony nie chce byc na niczym , z drugiej strony wiem ze pewnie znowu bede tak duzo cpac jak przedtem, z trzciej metadon jest zly i uzalezniajacy mooocno i czym dluzej tym gorzej z czwartej to mam Mozliwosc ------------------------------------------------------------------------------------ zeby zmienic na Buprenorfine , tylko nie wiem czy bym dostal subutex czy suboxone.
co by kto robil na moim miejscy?
Pozatym musiał byś się odtruć od metadonu i dopiero wskoczyć na buprenorfine. A to 10 dni męczarni...
Ja bym na twoim miejscu został na metadonie i jednocześnie napierdalał białko ;) Tj. jakbym był zdrowy na umyśle.
Ale to jest take..... jalowe.
=]
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75476,3785431.html
powiedz szczegolnie jak to dziala, i w tej samej instytucji co metadon, to jest przez program rzadowy placone czy zupelnie prywatnie to masz??
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.