Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Gdy się jest w ciągu to nie ma tego problemu bo po jakiś czasie wszystko ustaje i normalnie zaczyna się funkcjonować nawet i przy heroinie.
Ja dokładnie tak samo robiłem jak przedmówca zawsze rano wstawałem to pierwsze co to robiłem sięgałem strzelbe z gotowwym towarem albo gotowałem sobie już na kiblu towar i przy okazji robiłem wiadomo co a po od razu szedł strzał pokręciłem się troche po domu i dalej na miasto kołować towar hehe - dobre czasy były.
Sam teraz jak ćpam od święta to nie raz mam z tym problem ale to nie znaczy że zaraz będę wpierdalał jakieś śmieszne proszki bo to i tak przejdzie moment i nie jest nic groźnego. Chyba ze bez kitu to trwa już długo to można się obawiać ale jeszcze nie miałem takich problemów i nie zanosi się zebym je miał ...
Ja nawet w trakcie 2 miesięcznego ciągu mam problem z wypróżnianiem. Tak poza tym błonnik jest wskazany w diecie nawet "zwykłych" ludzi ;). Oczywiście nie rozumiem tych co się dodatkowo tabletkami napychają :rolleyes:
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
a najlepiej sie sra na skręcie. odtruwajcie sie wiec panie i panowie. bedzie przyjemne z pozytecznym.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.