Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Grentoo pisze:Chyba nie ma, bo nigdy nie ujarałem się trawą aż do drgaw, może jest ktoś kto tego dokonał.
paliłem STS-135
cały czas kasz ,kaszle i kaszle ,aż się dusze, mineło 18 dni ,byłem 3 razy u lekarza tym razem zapisała mi antybiotyk,nie mam ani chorego gardła ani zapalenia płuc ,czy to może być wina kanna :-(
Obecnie nie palę, a od czasu napisania pierwszego postu miałem dwa tygodniowe ciągi, które traktuję jak osobiste porażki. Zdarzało się popalać na wyjazdach, z których właśnie jeden skończył się wyżej wspomnianym ciągiem. Przestałem sobie ufać kompletnie. Uświadomienie sobie, że kanna to była prawdopodobnie najgorsza decyzja w życiu, czy sensowne argumenty które podawałem do lustra, potrafiły rozpłynąć się jak bańka, kiedy już lufa trafiała do ręki. Późniejsze myślenie "po co z tym walczyć, skoro już zacząłem ciąg, to pozostaje się cieszyć z fazy, a nie robić sobie wyrzuty" zna chyba każdy ćpun. No bo przecież tym razem będzie inaczej, skoro tyle razy wpadałem w ciąg, to tym razem tego nie zrobię, nie jestem głupi. Jednak z czasem uczę się coraz lepiej omijać te pułapki i nie daje się już tak łatwo oszukiwać uzależnionej części mnie. Nabieram realnego spojrzenia na sytuację. Widzę, że gra nie jest warta świeczki. Chciałbym, żeby już tak zostało. W październiku wprowadzam się do przyjaciela, który popalał swego czasu dużo, z resztą bardzo często mu w tym towarzyszyłem. Dopiero to będzie ostatecznym sprawdzianem, wish me luck...
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
2. Nie zawsze w wyniku metabolizmu ten fluor się odczepia od reszty cząstki co warunkuje jego szkodliwość. Oczywiście związku fluoru też mogą być szkodliwe ale tego nie jest dużo więcej w porównaniu do pasy do zębów.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.