Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
...
jestem tu gdzie jestem!
Scalon mr_b
Żeby nie być goloslownym: http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=100740
Więcej info na blulajcie. (Proszę o scalenie z poprzednim postem)
Co do "trefnego LSZ", które okazało się być 25C-NBOMe, to o ile mi wiadomo sprzedaje to obecnie jeden vendor, który wcale nie kryje się z tym, że to nie jest LSZ - nazywa się to u niego po prostu LSBD (choć to też nieprawdziwa nazwa, jak wiemy), jednak jest to własnie to 25C-NBOMe, o którym mowa w tym wątku; nie wiem dlaczego nie nazywa tego realną nazwą, ale nie figuruje to u niego przynajmniej jako LSZ - więc na Twoim miejscu bym się nie martwił.
Poza tym mogę potwierdzić słowa encyptedshrooms, że ta substancja już jest na rynku. Co prawda nie w oficjalnej sprzedaży, ale jeden z vendorów (z Ogłoszeń) dodaje to jako gratisy do większych zamówień. A do normalnej oferty ma wejść w ciągu najbliższych kilku(nastu?) dni.
A kto to robi? Ta sama osoba, która syntezuje AL-LAD, czyli ktoś, kto na TORze handluje również LSD - dokładniejszego info nie znam, ale taka informacja przewinęła się też w, zdaje się, tym wątku (kolejny argument za tym, że wcale nie przeczytałeś całego wątku ;) )
a u któregoś z naszych polskich sprzedawców ?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.