Polećcie mi jakieś specyfiki działające uspokajająco i wyciszająco (usypiająco też może).
Zadnych leków(miałem kiedyś alprazolam - super sprawa ale jednak żal mi zdrowia) ani palenia. Tabsy lub napary/herbaty.
Ostatnio kupiłem sobie herbatę ajurwedyjską --> http://aroma-perfumy.pl/pl/p/Everest-Ay ... a-50g/2340
i nawet fajnie działa :)
Chętnie przetestuję inne specyfiki ;)
Jest tylko koszenie trawnika.
hydroksyzyna.
Bardzo mnie zaciekawiło jej działanie i jestem zainteresowany ale...mam tak iść do lekarza i się prosić o receptę ? :D
Zainteresował mnie też Phenibut
Na noc GABA.
Wszelkie tabletki z wyciągami są nieopłacalne, lepiej samemu zakupić składniki i rozpuścić w jakimś medium (np. alkoholu etylowym). hydroksyzyna za to powoduje często poranne zamulenie. Jeżeli poprosisz lekarza o coś na nerwy i sen, najprawdopodobniej zacznie albo od ziołowych tabletek, albo od hydroksyzyny/bellergotu (fenobarbital + dodatki, uzależnia), jeżeli byś się postarał, to może nawet coś z Z-drugs, ale to już stąpanie po cienkim lodzie - branie tabletek na sen jest czymś, czego nigdy nie chciałbym musieć robić :)
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Hydroxyzyne odpusc, ja po 5mg na sen byłem kompletnym zombie przez 12 godzin po obudzeniu, porażka
A tak serio to polecam wczesniej wspomniana melise oraz krople walerianowe.
Sam też będę szukał jakichś super wschodnich ziółek.
Od siebie polecam --> http://www.hipokratesa.pl/himalajskie-z ... mutek.html
Od 2 dni łagodnie sobie sunę nad ziemią popijając oczywiście większe dawki niż zalecana ;)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.