Polećcie mi jakieś specyfiki działające uspokajająco i wyciszająco (usypiająco też może).
Zadnych leków(miałem kiedyś alprazolam - super sprawa ale jednak żal mi zdrowia) ani palenia. Tabsy lub napary/herbaty.
Ostatnio kupiłem sobie herbatę ajurwedyjską --> http://aroma-perfumy.pl/pl/p/Everest-Ay ... a-50g/2340
i nawet fajnie działa :)
Chętnie przetestuję inne specyfiki ;)
Jest tylko koszenie trawnika.
hydroksyzyna.
Bardzo mnie zaciekawiło jej działanie i jestem zainteresowany ale...mam tak iść do lekarza i się prosić o receptę ? :D
Zainteresował mnie też Phenibut
Na noc GABA.
Wszelkie tabletki z wyciągami są nieopłacalne, lepiej samemu zakupić składniki i rozpuścić w jakimś medium (np. alkoholu etylowym). hydroksyzyna za to powoduje często poranne zamulenie. Jeżeli poprosisz lekarza o coś na nerwy i sen, najprawdopodobniej zacznie albo od ziołowych tabletek, albo od hydroksyzyny/bellergotu (fenobarbital + dodatki, uzależnia), jeżeli byś się postarał, to może nawet coś z Z-drugs, ale to już stąpanie po cienkim lodzie - branie tabletek na sen jest czymś, czego nigdy nie chciałbym musieć robić :)
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Hydroxyzyne odpusc, ja po 5mg na sen byłem kompletnym zombie przez 12 godzin po obudzeniu, porażka
A tak serio to polecam wczesniej wspomniana melise oraz krople walerianowe.
Sam też będę szukał jakichś super wschodnich ziółek.
Od siebie polecam --> http://www.hipokratesa.pl/himalajskie-z ... mutek.html
Od 2 dni łagodnie sobie sunę nad ziemią popijając oczywiście większe dawki niż zalecana ;)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.